Artikel top billede

Nyt tilbud fra Facebook: Vil betale brugere for optagelser af deres stemmer

Facebook vil med nyt tilbud betale brugere for at sende en række personlige data - inklusive optagelser af deres stemmer.

Facebook er klar med en ny ordning, hvor selskabet vil lægge penge på bordet til brugere, som vil sælge Facebook en række personlige oplysninger - inklusive optagelser af deres stemmer.

Ifølge Financial Times er ordningen - der indtil videre kun findes i USA - et sjældent eksempel på et internet-firma, der direkte betaler brugerne penge for at indsamle deres data.

Optagelserne, som Facebook vil betale for, foretages via appen ViewPoint.

Facebook vil bruge optagelserne af stemmerne til at træne de it-systemer, der anvendes til tale-genkendelse og som anvendes Facebooks Portal-enheder, der konkurrerer med blandt andet Amazons Echo og Alexa.

Facebook er netop begyndt at invitere brugere af Viewpoint-appen til at sige ‘Hey Portal’ og dernæst nævne navnene på 10 af deres venner.

Gør de det fem gange, vil de optjene point, som kan konverteres til en kontant afregning på fem dollar - cirka 35 kroner.

“Deltagerne optager fraser i appen [Viewpoint, red], der hjælper os til at forbedre genkendelsen af udtalte navne i vores produkter, hvilket kan hjælpe de mennesker, der anvender dem,” lyder det fra Facebook til avisen.

Du finder bruger-betingelserne for Viewpoint her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere