Artikel top billede

Nyt tilbud fra Facebook: Vil betale brugere for optagelser af deres stemmer

Facebook vil med nyt tilbud betale brugere for at sende en række personlige data - inklusive optagelser af deres stemmer.

Facebook er klar med en ny ordning, hvor selskabet vil lægge penge på bordet til brugere, som vil sælge Facebook en række personlige oplysninger - inklusive optagelser af deres stemmer.

Ifølge Financial Times er ordningen - der indtil videre kun findes i USA - et sjældent eksempel på et internet-firma, der direkte betaler brugerne penge for at indsamle deres data.

Optagelserne, som Facebook vil betale for, foretages via appen ViewPoint.

Facebook vil bruge optagelserne af stemmerne til at træne de it-systemer, der anvendes til tale-genkendelse og som anvendes Facebooks Portal-enheder, der konkurrerer med blandt andet Amazons Echo og Alexa.

Facebook er netop begyndt at invitere brugere af Viewpoint-appen til at sige ‘Hey Portal’ og dernæst nævne navnene på 10 af deres venner.

Gør de det fem gange, vil de optjene point, som kan konverteres til en kontant afregning på fem dollar - cirka 35 kroner.

“Deltagerne optager fraser i appen [Viewpoint, red], der hjælper os til at forbedre genkendelsen af udtalte navne i vores produkter, hvilket kan hjælpe de mennesker, der anvender dem,” lyder det fra Facebook til avisen.

Du finder bruger-betingelserne for Viewpoint her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere