Artikel top billede

Britisk finanstilsyn ramt af datalæk

FCA har ved fejl offentliggjort navne på personer, der har klaget over myndigheden i 2018 og 2019.

Det britiske finanstilsyn, FCA, er ved en fejl kommet til at udgive navnene på en række personer, der har klaget over tilsynet i i 2018 og 2019.

"Offentliggørelsen af informationerne var en fejl af FCA," lyder det i en meddelelse fra FCA, ifølge Reuters.

Det britiske finanstilsyn oplyser, at alle data blev fjernet fra tilsynets hjemmeside, og myndigheden har gennemført en fuld gennemgang af sagen for at finde ud af, hvilke informationer der har været tilgængelige.

FCA gør det i den forbindelse klart, at ingen finansielle oplysninger, betalingsoplysninger, pasoplysninger eller anden indentitetsinformation end navnene på de pågældende personer har været lækket.

Læs også: Amerikansk kasinokoncern ramt af datalæk, der omfatter Justin Bieber og Twitter-topchef: Over 10,6 millioner personoplysninger er kompromitteret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere