Artikel top billede

Britisk finanstilsyn ramt af datalæk

FCA har ved fejl offentliggjort navne på personer, der har klaget over myndigheden i 2018 og 2019.

Det britiske finanstilsyn, FCA, er ved en fejl kommet til at udgive navnene på en række personer, der har klaget over tilsynet i i 2018 og 2019.

"Offentliggørelsen af informationerne var en fejl af FCA," lyder det i en meddelelse fra FCA, ifølge Reuters.

Det britiske finanstilsyn oplyser, at alle data blev fjernet fra tilsynets hjemmeside, og myndigheden har gennemført en fuld gennemgang af sagen for at finde ud af, hvilke informationer der har været tilgængelige.

FCA gør det i den forbindelse klart, at ingen finansielle oplysninger, betalingsoplysninger, pasoplysninger eller anden indentitetsinformation end navnene på de pågældende personer har været lækket.

Læs også: Amerikansk kasinokoncern ramt af datalæk, der omfatter Justin Bieber og Twitter-topchef: Over 10,6 millioner personoplysninger er kompromitteret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere