Artikel top billede

iPhone 11 er sin storebror iPhone 11 Pro Max langt overlegen, når det gælder styksalg.

De billige smartphones stryger til tops i salgslisterne: Budget-modellerne fra Apple og Samsung storhitter

Topmodeller er ikke særligt populære i den globale smartphone-handel. Otte ud af 10 af de bedst sælgende smartphones er prisbillige modeller. Alligevel er det Apple, der dominerer, når det gælder styksalg.

Mens mobilproducenter som Apple og Samsung forsøger sig med stadigt dyrere og mere ambitiøse ’Pro’ og ’Ultra’-toptelefoner, styrer forbrugerne især mod mobilerne i de mere beherskede prislag.

Det fremgår af analyseinstituttet Counterpoint Research seneste opgørelse over klodens bedst sælgende smartphones gennem 2019.

Heraf fremgår det, at det særligt er Apples mere prisvenlige modeller, der tager førertrøjen salgsmæssigt.

Således er det iPhone Xr, der kan kalde sig for årets bedst sælgende smartphone, stærkt efterfulgt af iPhone 11, som kun har været i handlen i fire af årets 12 måneder.

iPhone Xr kan bryste sig af at have 3,0 procent af den samlede smartphone-handel efterfulgt af iPhone 11 med 2,1 procent.

De øvrige smartphones i salgslistens Top Fem kommer fra sydkoreanske Samsung med Galaxy A50 og Galaxy A10 på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen samt den kinesiske budgetmobil OPPO A5.

Enkelte topmodeller

Eneste high-end telefoner i Top 10 er prydet med æblelogoer og kommer begge fra Apples dyreste Max-serie.

Apple iPhone 11 Pro Max formår endda at overhale Apple iPhone Xs Max til trods, for at modellen først fik salgsdebut i september.

Apple er samtidig det mærke, der er bedst repræsenteret i toplisten med i alt seks modeller i hitparaden.

Set med europæiske briller er Samsungs Galaxy A50-smartphone mest populær og overhaler både Apples iPhone Xr og 11.

Se også: Kendt Apple-analytiker: Banebrydende Mac udkommer inden udgangen af 2021
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere