iPhone 11 er sin storebror iPhone 11 Pro Max langt overlegen, når det gælder styksalg.

De billige smartphones stryger til tops i salgslisterne: Budget-modellerne fra Apple og Samsung storhitter

Topmodeller er ikke særligt populære i den globale smartphone-handel. Otte ud af 10 af de bedst sælgende smartphones er prisbillige modeller. Alligevel er det Apple, der dominerer, når det gælder styksalg.

Mens mobilproducenter som Apple og Samsung forsøger sig med stadigt dyrere og mere ambitiøse ’Pro’ og ’Ultra’-toptelefoner, styrer forbrugerne især mod mobilerne i de mere beherskede prislag.

Det fremgår af analyseinstituttet Counterpoint Research seneste opgørelse over klodens bedst sælgende smartphones gennem 2019.

Heraf fremgår det, at det særligt er Apples mere prisvenlige modeller, der tager førertrøjen salgsmæssigt.

Således er det iPhone Xr, der kan kalde sig for årets bedst sælgende smartphone, stærkt efterfulgt af iPhone 11, som kun har været i handlen i fire af årets 12 måneder.

iPhone Xr kan bryste sig af at have 3,0 procent af den samlede smartphone-handel efterfulgt af iPhone 11 med 2,1 procent.

De øvrige smartphones i salgslistens Top Fem kommer fra sydkoreanske Samsung med Galaxy A50 og Galaxy A10 på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen samt den kinesiske budgetmobil OPPO A5. Enkelte topmodeller
Eneste high-end telefoner i Top 10 er prydet med æblelogoer og kommer begge fra Apples dyreste Max-serie.

Apple iPhone 11 Pro Max formår endda at overhale Apple iPhone Xs Max til trods, for at modellen først fik salgsdebut i september.

Apple er samtidig det mærke, der er bedst repræsenteret i toplisten med i alt seks modeller i hitparaden.

Set med europæiske briller er Samsungs Galaxy A50-smartphone mest populær og overhaler både Apples iPhone Xr og 11.

Se også: Kendt Apple-analytiker: Banebrydende Mac udkommer inden udgangen af 2021Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


ESDH/ECM: Effektiv data- og dokumenthåndtering i din organisation

Den rigtige dokumenthåndtering er i den grad med til at sikre effektiviteten i din virksomhed. Det hjælper både din virksomhed og dine medarbejder til at spare tid, mindske risikoen for fejl og leve op til gældende regler. Få svar på hvilke arbejdsprocesser, der med fordel kan digitaliseres først.

20. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Efter rokade i KMD's direktion: Her er selskabets nye ledelse
En række af KMD's direktører har fået nye hatte efter en ledelsesrokade. En ny profil er hentet ind udefra, en direktør stopper og en tredje bytter titel ud med en anden. Se selskabet nye ledelse her.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Har du evnerne og værktøjerne til at reagere hurtigt nok på nye input?
Det er uden tvivl et centralt succesparameter at have evnen og værktøjerne til at kunne reagere hurtigt og effektivt på vildtvoksende markeder. Vi har i løbet af 2020 lært, at der kan ske store ændringer, så derfor handler det især om at kunne handle hurtigere end nogensinde før. Det kræver i høj grad om at kunne tænke, analysere og organisere sig på nye måde og til nye markeder. Det handler om at være omstillingsparat, og det kræver i den grad både indsigt, en klar strategi og at organisationen kan anvende teknologi og data i nye sammenhænge. Forventningerne til værktøjerne og evnerne stiger, når de enkelte forretningsområder har brug for aktuelle data, og med de rigtige platforme og værktøjer bliver din virksomhed klædt på til, at kunne reagere hurtigere end nogensinde før. I dette whitepaper kan du, med udgangspunkt i en række IDC-analyser og modeller, få et tydeligt overblik over, hvordan en moderne analytics platform kan hjælpe din organisation.