iPhone 11 er sin storebror iPhone 11 Pro Max langt overlegen, når det gælder styksalg.

De billige smartphones stryger til tops i salgslisterne: Budget-modellerne fra Apple og Samsung storhitter

Topmodeller er ikke særligt populære i den globale smartphone-handel. Otte ud af 10 af de bedst sælgende smartphones er prisbillige modeller. Alligevel er det Apple, der dominerer, når det gælder styksalg.

Mens mobilproducenter som Apple og Samsung forsøger sig med stadigt dyrere og mere ambitiøse ’Pro’ og ’Ultra’-toptelefoner, styrer forbrugerne især mod mobilerne i de mere beherskede prislag.

Det fremgår af analyseinstituttet Counterpoint Research seneste opgørelse over klodens bedst sælgende smartphones gennem 2019.

Heraf fremgår det, at det særligt er Apples mere prisvenlige modeller, der tager førertrøjen salgsmæssigt.

Således er det iPhone Xr, der kan kalde sig for årets bedst sælgende smartphone, stærkt efterfulgt af iPhone 11, som kun har været i handlen i fire af årets 12 måneder.

iPhone Xr kan bryste sig af at have 3,0 procent af den samlede smartphone-handel efterfulgt af iPhone 11 med 2,1 procent.

De øvrige smartphones i salgslistens Top Fem kommer fra sydkoreanske Samsung med Galaxy A50 og Galaxy A10 på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen samt den kinesiske budgetmobil OPPO A5. Enkelte topmodeller
Eneste high-end telefoner i Top 10 er prydet med æblelogoer og kommer begge fra Apples dyreste Max-serie.

Apple iPhone 11 Pro Max formår endda at overhale Apple iPhone Xs Max til trods, for at modellen først fik salgsdebut i september.

Apple er samtidig det mærke, der er bedst repræsenteret i toplisten med i alt seks modeller i hitparaden.

Set med europæiske briller er Samsungs Galaxy A50-smartphone mest populær og overhaler både Apples iPhone Xr og 11.

Se også: Kendt Apple-analytiker: Banebrydende Mac udkommer inden udgangen af 2021Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Blandt 18.000 indberetninger om databrud er menneskefejl den mest almindelige: Sådan undgår din virksomhed de mest basale databrud
18.000 anmeldelser om databrud er tikket ind hos Datatilsynet siden siden GDPR-loven trådte i kraft. "Mange af de fejl, som vi ser, beror på relativt banale fejl,” lyder det fra tilsynets it-sikkerhedspecialist Allan Frank. Se her, hvordan du relativt nemt kan undgå dem.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.