Artikel top billede

iPhone 11 er sin storebror iPhone 11 Pro Max langt overlegen, når det gælder styksalg.

De billige smartphones stryger til tops i salgslisterne: Budget-modellerne fra Apple og Samsung storhitter

Topmodeller er ikke særligt populære i den globale smartphone-handel. Otte ud af 10 af de bedst sælgende smartphones er prisbillige modeller. Alligevel er det Apple, der dominerer, når det gælder styksalg.

Mens mobilproducenter som Apple og Samsung forsøger sig med stadigt dyrere og mere ambitiøse ’Pro’ og ’Ultra’-toptelefoner, styrer forbrugerne især mod mobilerne i de mere beherskede prislag.

Det fremgår af analyseinstituttet Counterpoint Research seneste opgørelse over klodens bedst sælgende smartphones gennem 2019.

Heraf fremgår det, at det særligt er Apples mere prisvenlige modeller, der tager førertrøjen salgsmæssigt.

Således er det iPhone Xr, der kan kalde sig for årets bedst sælgende smartphone, stærkt efterfulgt af iPhone 11, som kun har været i handlen i fire af årets 12 måneder.

iPhone Xr kan bryste sig af at have 3,0 procent af den samlede smartphone-handel efterfulgt af iPhone 11 med 2,1 procent.

De øvrige smartphones i salgslistens Top Fem kommer fra sydkoreanske Samsung med Galaxy A50 og Galaxy A10 på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen samt den kinesiske budgetmobil OPPO A5.

Enkelte topmodeller

Eneste high-end telefoner i Top 10 er prydet med æblelogoer og kommer begge fra Apples dyreste Max-serie.

Apple iPhone 11 Pro Max formår endda at overhale Apple iPhone Xs Max til trods, for at modellen først fik salgsdebut i september.

Apple er samtidig det mærke, der er bedst repræsenteret i toplisten med i alt seks modeller i hitparaden.

Set med europæiske briller er Samsungs Galaxy A50-smartphone mest populær og overhaler både Apples iPhone Xr og 11.

Se også: Kendt Apple-analytiker: Banebrydende Mac udkommer inden udgangen af 2021
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere