Artikel top billede

Mobilselskab melder ud: Alle vores telefoner er snart klar til 5G

Den kinesiske mobilproducent OnePlus bliver en af de første smartphone-producenter med en komplet 5G-portefølje.

Når den kinesiske mobilproducent OnePlus løfter sløret for sine næste telefoner, bliver 5G en selvfølge igennem hele sortimentet.

Det er beskeden fra selskabet, som i en pressemeddelelse skriver, at der vil præsenteres en komplet 5G-kollektion til selskabets næste lanceringsevent.

”Det her bliver en milepæl både for OnePlus og vores brugere. Vi er stolte af af være blandt de første smartphone-producenter med en komplet 5G-lineup forud for vores næste lancering,” lyder det fra OnePlus-stifter og CEO Pete Lau.

OnePlus løftede i maj 2019 sløret for sin første 5G-ekviperede smartphone.

Evnen til at koble sig til det kommende supernet blev dengang bygget ind i en særversion af selskabets topmodel, OnePlus 7 Pro.

Selskabets kommende 5G-kollektion er ifølge Cnet på vej en gang i april måned, om end en officiel lanceringsdato ikke foreligger endnu.

Læs også: OnePlus 7T og 7T Pro til test: Overraskende nok er det den billigste model, der frister mest
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere