Artikel top billede

Mobilselskab melder ud: Alle vores telefoner er snart klar til 5G

Den kinesiske mobilproducent OnePlus bliver en af de første smartphone-producenter med en komplet 5G-portefølje.

Når den kinesiske mobilproducent OnePlus løfter sløret for sine næste telefoner, bliver 5G en selvfølge igennem hele sortimentet.

Det er beskeden fra selskabet, som i en pressemeddelelse skriver, at der vil præsenteres en komplet 5G-kollektion til selskabets næste lanceringsevent.

”Det her bliver en milepæl både for OnePlus og vores brugere. Vi er stolte af af være blandt de første smartphone-producenter med en komplet 5G-lineup forud for vores næste lancering,” lyder det fra OnePlus-stifter og CEO Pete Lau.

OnePlus løftede i maj 2019 sløret for sin første 5G-ekviperede smartphone.

Evnen til at koble sig til det kommende supernet blev dengang bygget ind i en særversion af selskabets topmodel, OnePlus 7 Pro.

Selskabets kommende 5G-kollektion er ifølge Cnet på vej en gang i april måned, om end en officiel lanceringsdato ikke foreligger endnu.

Læs også: OnePlus 7T og 7T Pro til test: Overraskende nok er det den billigste model, der frister mest
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere