Artikel top billede

Stor læk: Her er Googles kommende lavpris-smartphone

Google næste lavpris-smartphone, Pixel 4A, toner frem i hands-on video.

En hands-on video af hvad der beskrives som værende en fungerende prototype af Googles næste smartphone, er dukket op på nettet.

Det skriver netmediet 9to5Google.

I den spansktalende præsentation fra Youtube-kanalen TecnoLike Plus ses det, hvordan afløseren til Google første lavpris-model, Pixel 3A, vil tage sig ud.

Her bydes på et 5,8 tommer stort Full HD+ display, som skifter den udskældte notch ud med et lille kighul til selfiekameraet. Opdateringsfrekvensen er på 60 Hz, hvilket stemmer overens med mobilens mellemklasse-ambitioner.

Bagsiden synes at være støbt i plast og nøjes med at huse et enkelt kamera på 12 megapixels. Sikkerheden sikres af en fingeraftrykslæser bagpå. Der er dog fundet plads til et jack-stik.

Se også: Google slipper sine Pixel 4 topmobiler løs: Her er de første indtryk

Rimelig mekanik

Mens mobilen minder om sin storebror i Pixel 4 serien set forfra, er mekanikken ombord mere ydmyg.

Kræfterne leveres af en Snapdragon 730 processor assisteret af 6 gb ram og 64 gb lagerplads – sidstnævnte kan dog ikke udvides.

Det skulle være nok til at drive ombordværende Android 10 frem, særligt fordi Googles telefoner ikke er tynget ind af nogen interface-overbygning. Et batteri på bare 3.080 mAh er dog en del mindre end hvad der typisk bydes på i kategorien.

Øvrige informationer som pris, tilgængelighed og en eventuel plus-model røber læk-videoen ikke noget om.

Googles prisvenlige Pixel 3a fik sidste år debut 7. maj i forbindelse med årets I/O udviklermesse. Dengang løs introprisen på 399 amerikanske dollar, svarende til 2.670 kroner.

Læs også: Google går efter lave mobilpriser: Mød de nye Pixel 3a og 3a XL

Du kan Pixel 4a prototypen i aktion i videoen nedenunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere