Stor læk: Her er Googles kommende lavpris-smartphone

Google næste lavpris-smartphone, Pixel 4A, toner frem i hands-on video.

En hands-on video af hvad der beskrives som værende en fungerende prototype af Googles næste smartphone, er dukket op på nettet.

Det skriver netmediet 9to5Google.

I den spansktalende præsentation fra Youtube-kanalen TecnoLike Plus ses det, hvordan afløseren til Google første lavpris-model, Pixel 3A, vil tage sig ud.

Her bydes på et 5,8 tommer stort Full HD+ display, som skifter den udskældte notch ud med et lille kighul til selfiekameraet. Opdateringsfrekvensen er på 60 Hz, hvilket stemmer overens med mobilens mellemklasse-ambitioner.

Bagsiden synes at være støbt i plast og nøjes med at huse et enkelt kamera på 12 megapixels. Sikkerheden sikres af en fingeraftrykslæser bagpå. Der er dog fundet plads til et jack-stik.

Se også: Google slipper sine Pixel 4 topmobiler løs: Her er de første indtryk

Rimelig mekanik

Mens mobilen minder om sin storebror i Pixel 4 serien set forfra, er mekanikken ombord mere ydmyg.

Kræfterne leveres af en Snapdragon 730 processor assisteret af 6 gb ram og 64 gb lagerplads – sidstnævnte kan dog ikke udvides.

Det skulle være nok til at drive ombordværende Android 10 frem, særligt fordi Googles telefoner ikke er tynget ind af nogen interface-overbygning. Et batteri på bare 3.080 mAh er dog en del mindre end hvad der typisk bydes på i kategorien.

Øvrige informationer som pris, tilgængelighed og en eventuel plus-model røber læk-videoen ikke noget om.

Googles prisvenlige Pixel 3a fik sidste år debut 7. maj i forbindelse med årets I/O udviklermesse. Dengang løs introprisen på 399 amerikanske dollar, svarende til 2.670 kroner.

Læs også: Google går efter lave mobilpriser: Mød de nye Pixel 3a og 3a XL

Du kan Pixel 4a prototypen i aktion i videoen nedenunder:


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Premium
SKI søger ny ene-leverandør til kæmpe kontrakt på 637 millioner kroner
SKI søger leverandør til ny ramme-aftale til 637 millioner kroner. Leverandøren bliver ene-leverandør af tablet-computere til en stor del af det offentlige marked.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.