Stor læk: Her er Googles kommende lavpris-smartphone

Google næste lavpris-smartphone, Pixel 4A, toner frem i hands-on video.

En hands-on video af hvad der beskrives som værende en fungerende prototype af Googles næste smartphone, er dukket op på nettet.

Det skriver netmediet 9to5Google.

I den spansktalende præsentation fra Youtube-kanalen TecnoLike Plus ses det, hvordan afløseren til Google første lavpris-model, Pixel 3A, vil tage sig ud.

Her bydes på et 5,8 tommer stort Full HD+ display, som skifter den udskældte notch ud med et lille kighul til selfiekameraet. Opdateringsfrekvensen er på 60 Hz, hvilket stemmer overens med mobilens mellemklasse-ambitioner.

Bagsiden synes at være støbt i plast og nøjes med at huse et enkelt kamera på 12 megapixels. Sikkerheden sikres af en fingeraftrykslæser bagpå. Der er dog fundet plads til et jack-stik.

Se også: Google slipper sine Pixel 4 topmobiler løs: Her er de første indtryk

Rimelig mekanik

Mens mobilen minder om sin storebror i Pixel 4 serien set forfra, er mekanikken ombord mere ydmyg.

Kræfterne leveres af en Snapdragon 730 processor assisteret af 6 gb ram og 64 gb lagerplads – sidstnævnte kan dog ikke udvides.

Det skulle være nok til at drive ombordværende Android 10 frem, særligt fordi Googles telefoner ikke er tynget ind af nogen interface-overbygning. Et batteri på bare 3.080 mAh er dog en del mindre end hvad der typisk bydes på i kategorien.

Øvrige informationer som pris, tilgængelighed og en eventuel plus-model røber læk-videoen ikke noget om.

Googles prisvenlige Pixel 3a fik sidste år debut 7. maj i forbindelse med årets I/O udviklermesse. Dengang løs introprisen på 399 amerikanske dollar, svarende til 2.670 kroner.

Læs også: Google går efter lave mobilpriser: Mød de nye Pixel 3a og 3a XL

Du kan Pixel 4a prototypen i aktion i videoen nedenunder:


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere


Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.