OVERBLIKDramatisk dag i retten: 34-årig tilstår datatyveri mod Netcompany

Artikel top billede

Stor læk: Her er Googles kommende lavpris-smartphone

Google næste lavpris-smartphone, Pixel 4A, toner frem i hands-on video.

En hands-on video af hvad der beskrives som værende en fungerende prototype af Googles næste smartphone, er dukket op på nettet.

Det skriver netmediet 9to5Google.

I den spansktalende præsentation fra Youtube-kanalen TecnoLike Plus ses det, hvordan afløseren til Google første lavpris-model, Pixel 3A, vil tage sig ud.

Her bydes på et 5,8 tommer stort Full HD+ display, som skifter den udskældte notch ud med et lille kighul til selfiekameraet. Opdateringsfrekvensen er på 60 Hz, hvilket stemmer overens med mobilens mellemklasse-ambitioner.

Bagsiden synes at være støbt i plast og nøjes med at huse et enkelt kamera på 12 megapixels. Sikkerheden sikres af en fingeraftrykslæser bagpå. Der er dog fundet plads til et jack-stik.

Se også: Google slipper sine Pixel 4 topmobiler løs: Her er de første indtryk

Rimelig mekanik

Mens mobilen minder om sin storebror i Pixel 4 serien set forfra, er mekanikken ombord mere ydmyg.

Kræfterne leveres af en Snapdragon 730 processor assisteret af 6 gb ram og 64 gb lagerplads – sidstnævnte kan dog ikke udvides.

Det skulle være nok til at drive ombordværende Android 10 frem, særligt fordi Googles telefoner ikke er tynget ind af nogen interface-overbygning. Et batteri på bare 3.080 mAh er dog en del mindre end hvad der typisk bydes på i kategorien.

Øvrige informationer som pris, tilgængelighed og en eventuel plus-model røber læk-videoen ikke noget om.

Googles prisvenlige Pixel 3a fik sidste år debut 7. maj i forbindelse med årets I/O udviklermesse. Dengang løs introprisen på 399 amerikanske dollar, svarende til 2.670 kroner.

Læs også: Google går efter lave mobilpriser: Mød de nye Pixel 3a og 3a XL

Du kan Pixel 4a prototypen i aktion i videoen nedenunder:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

27. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

28. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

28. februar 2024 | Læs mere