Artikel top billede

Nemlig.com indfører kø-system for at tackle bruger-storm: Bruger-antal steget med 400 procent i denne uge

Nemlig.com indfører kø-system, efter danskerne er væltet ind på websitet i kølvandet på corona-virussen.

Online-supermarkedet Nemlig.com indfører med omgående virkning et kø-system, der skal tackle det stærkt stigende antal danskere, der ønsker at købe dagligvarer i butikken.

Kø-systemet skal sikre, at butikken kan håndtere de mange brugere, der overstiger det antal af samtidige brugere, som Nemlig.com kan håndtere.

Kø-systemet bliver indført som en direkte konsekvens af corona-virussen, der har fået danskerne til at vælte ind på Nemlig.com.

Butikken melder således om en stigning i antallet af ny-oprettede brugere på 400 procent alene siden mandag.

“De seneste par dage har der været enkelte udfordringer med den øgede brugertrafik grundet den stigende efterspørgsel på at få leveret dagligvarer direkte til hoveddøren. I sidste uge var der 46 procent flere nyoprettede kunder på nemlig.com sammenlignet med sidste år, og i denne uge trender nemlig.com mod en stigning på 400 procent,” lyder det fra online-butikken.

Kø-systemet indføres ‘flyvende,’ og det betyder, at det i første omgang ikke længere vil være muligt at anvende Nemlig.com-appen, der først bliver opdateret senere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere