Artikel top billede

Nemlig.com indfører kø-system for at tackle bruger-storm: Bruger-antal steget med 400 procent i denne uge

Nemlig.com indfører kø-system, efter danskerne er væltet ind på websitet i kølvandet på corona-virussen.

Online-supermarkedet Nemlig.com indfører med omgående virkning et kø-system, der skal tackle det stærkt stigende antal danskere, der ønsker at købe dagligvarer i butikken.

Kø-systemet skal sikre, at butikken kan håndtere de mange brugere, der overstiger det antal af samtidige brugere, som Nemlig.com kan håndtere.

Kø-systemet bliver indført som en direkte konsekvens af corona-virussen, der har fået danskerne til at vælte ind på Nemlig.com.

Butikken melder således om en stigning i antallet af ny-oprettede brugere på 400 procent alene siden mandag.

“De seneste par dage har der været enkelte udfordringer med den øgede brugertrafik grundet den stigende efterspørgsel på at få leveret dagligvarer direkte til hoveddøren. I sidste uge var der 46 procent flere nyoprettede kunder på nemlig.com sammenlignet med sidste år, og i denne uge trender nemlig.com mod en stigning på 400 procent,” lyder det fra online-butikken.

Kø-systemet indføres ‘flyvende,’ og det betyder, at det i første omgang ikke længere vil være muligt at anvende Nemlig.com-appen, der først bliver opdateret senere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere