Artikel top billede

Nemlig.com indfører kø-system for at tackle bruger-storm: Bruger-antal steget med 400 procent i denne uge

Nemlig.com indfører kø-system, efter danskerne er væltet ind på websitet i kølvandet på corona-virussen.

Online-supermarkedet Nemlig.com indfører med omgående virkning et kø-system, der skal tackle det stærkt stigende antal danskere, der ønsker at købe dagligvarer i butikken.

Kø-systemet skal sikre, at butikken kan håndtere de mange brugere, der overstiger det antal af samtidige brugere, som Nemlig.com kan håndtere.

Kø-systemet bliver indført som en direkte konsekvens af corona-virussen, der har fået danskerne til at vælte ind på Nemlig.com.

Butikken melder således om en stigning i antallet af ny-oprettede brugere på 400 procent alene siden mandag.

“De seneste par dage har der været enkelte udfordringer med den øgede brugertrafik grundet den stigende efterspørgsel på at få leveret dagligvarer direkte til hoveddøren. I sidste uge var der 46 procent flere nyoprettede kunder på nemlig.com sammenlignet med sidste år, og i denne uge trender nemlig.com mod en stigning på 400 procent,” lyder det fra online-butikken.

Kø-systemet indføres ‘flyvende,’ og det betyder, at det i første omgang ikke længere vil være muligt at anvende Nemlig.com-appen, der først bliver opdateret senere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere