Artikel top billede

Tech-giganter mødes med USA's regering: Skal finde modtræk til coronavirus

De amerikanske tech-giganter skal sammen med USA's regering finde løsninger til at tackle de massive udfordringer, som corona-virussen bringer med sig.

Embedsfolk fra Det Hvide Hus mødtes onsdag med en række repræsententater for den amerikanske it-sektor for at imødekomme tidens store corona-udfordringer.

Amazon, Apple, Google, Cisco, IBM, Microsoft og Twitter var blandt de selskaber, der deltog i mødet via telekonference.

Her blev vendt, hvordan tech-industrien med forskellige tiltag og værktøjer kan imødekomme den hyppige spredning af corona-virussen. På tapetet stod også ønsket om et langt tættere samarbejde mellem private virksomheder fra regeringens side i denne tid, hvor verden kæmper med en pandemi, som WHO nu betegner situationen.

Det skriver nyhedsbureaet Reuters.

COVID-19 har taget livet af omkring 30 amerikanere indtil videre. Mere end 1.000 amerikanske borgere er smittet. Tallet på verdensplan er nu
over 115.000.

Fra den amerikanske regering deltog repræsentanter fra en række statslige myndigheder og fra sundhedsvæsenet. Derudover deltog Michael Kratsios, der er USA's Chief Technology Officer.

Han italesatte blandt andet lanceringen af en ny database, der indeholder al corona-relateret litteratur.

Han opfordrede tech-selskaberne til at benytte "kunstig intelligens til at hjælpe lægevidenskabelige forskere med at udnytte den store kollektion af videnskabelige artikler."

Michael Kratsios understregede samtidig, at de førende tech-selskab og de store platforms-selskaber vil spille en meget betydelig rolle i denne manøvre, der "kræver alle mand på dæk."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere