Artikel top billede

Tech-giganter mødes med USA's regering: Skal finde modtræk til coronavirus

De amerikanske tech-giganter skal sammen med USA's regering finde løsninger til at tackle de massive udfordringer, som corona-virussen bringer med sig.

Embedsfolk fra Det Hvide Hus mødtes onsdag med en række repræsententater for den amerikanske it-sektor for at imødekomme tidens store corona-udfordringer.

Amazon, Apple, Google, Cisco, IBM, Microsoft og Twitter var blandt de selskaber, der deltog i mødet via telekonference.

Her blev vendt, hvordan tech-industrien med forskellige tiltag og værktøjer kan imødekomme den hyppige spredning af corona-virussen. På tapetet stod også ønsket om et langt tættere samarbejde mellem private virksomheder fra regeringens side i denne tid, hvor verden kæmper med en pandemi, som WHO nu betegner situationen.

Det skriver nyhedsbureaet Reuters.

COVID-19 har taget livet af omkring 30 amerikanere indtil videre. Mere end 1.000 amerikanske borgere er smittet. Tallet på verdensplan er nu
over 115.000.

Fra den amerikanske regering deltog repræsentanter fra en række statslige myndigheder og fra sundhedsvæsenet. Derudover deltog Michael Kratsios, der er USA's Chief Technology Officer.

Han italesatte blandt andet lanceringen af en ny database, der indeholder al corona-relateret litteratur.

Han opfordrede tech-selskaberne til at benytte "kunstig intelligens til at hjælpe lægevidenskabelige forskere med at udnytte den store kollektion af videnskabelige artikler."

Michael Kratsios understregede samtidig, at de førende tech-selskab og de store platforms-selskaber vil spille en meget betydelig rolle i denne manøvre, der "kræver alle mand på dæk."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere