Artikel top billede

Tech-giganter mødes med USA's regering: Skal finde modtræk til coronavirus

De amerikanske tech-giganter skal sammen med USA's regering finde løsninger til at tackle de massive udfordringer, som corona-virussen bringer med sig.

Embedsfolk fra Det Hvide Hus mødtes onsdag med en række repræsententater for den amerikanske it-sektor for at imødekomme tidens store corona-udfordringer.

Amazon, Apple, Google, Cisco, IBM, Microsoft og Twitter var blandt de selskaber, der deltog i mødet via telekonference.

Her blev vendt, hvordan tech-industrien med forskellige tiltag og værktøjer kan imødekomme den hyppige spredning af corona-virussen. På tapetet stod også ønsket om et langt tættere samarbejde mellem private virksomheder fra regeringens side i denne tid, hvor verden kæmper med en pandemi, som WHO nu betegner situationen.

Det skriver nyhedsbureaet Reuters.

COVID-19 har taget livet af omkring 30 amerikanere indtil videre. Mere end 1.000 amerikanske borgere er smittet. Tallet på verdensplan er nu
over 115.000.

Fra den amerikanske regering deltog repræsentanter fra en række statslige myndigheder og fra sundhedsvæsenet. Derudover deltog Michael Kratsios, der er USA's Chief Technology Officer.

Han italesatte blandt andet lanceringen af en ny database, der indeholder al corona-relateret litteratur.

Han opfordrede tech-selskaberne til at benytte "kunstig intelligens til at hjælpe lægevidenskabelige forskere med at udnytte den store kollektion af videnskabelige artikler."

Michael Kratsios understregede samtidig, at de førende tech-selskab og de store platforms-selskaber vil spille en meget betydelig rolle i denne manøvre, der "kræver alle mand på dæk."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere