Fortalt til: Alexander Haslund

Mennesker i IT

Udgivet 12. marts 2020 kl. 14.53
Efter beskeden fra statsministeren skulle jeg lige sunde mig, og så brugte vi det meste af natten på at planlægge og holde krisemøde.

Hvad skal vi nu gør med 200 medarbejdere, der risikerer at blive sendt hjem? Skal de på tvungen ferie, eller hvad skal der ske?

I dag har vi taget fat i alle kunder og alle konsulenter for at spørge, hvad status er i de næste 14 dage.

Jeg sidder her med skemaet, og jeg kan konstatere, at der stort set ikke er nogen røde felter.

Alle projekter fortsætter mere eller mindre.

Det bliver på en eller anden måde med nye digitale samarbejsformer.

Folk finder fælles veje til at komme videre med deres aktiviteter.

Jeg havde troet, at en masse af projekterne var blevet stoppet, men sådan ser det ikke ud lige nu. Det er rigtig positivt.

Meldingen til vores medarbejdere var, at de skulle holde sig hjemme, lade vær med at møde op på kontoret eller hos kunden, hvis det ikke er strengt nødvendigt.

Det har folk taget til sig. Der har været tre på kontoret i dag.

Jeg tror, at det er ekstremt vigtigt, at vi får signaleret, at tingene ikke bare går i stå.

Stort set alle vores offentlige og private kunder har vendt tilbage og sagt, at vi er nødt til at finde en måde at køre videre på.

Vi er nødt til at køre forretningen og projekterne videre. Danmark kan jo ikke gå i stå, og vores udviklingsprojekter kan ikke gå i stå. Vi er nødt til at holde dampen oppe.
Søren Nielsen, administrerende partner hos Devoteam.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Staten blev advaret om store negative konsekvenser ved Netcompanys corona-app
Den corona-app, som Netcompany i øjeblikket udvikler for staten, baserede sig i første omgang på en dataindsamlingsmodel, der kunne få meget store negative konsekvenser for borgerne, lød advarslen fra en privacy-konsulent som styrelsen havde hyret.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag ATEA og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.