Fortalt til: Alexander Haslund

Mennesker i IT

Udgivet 12. marts 2020 kl. 14.53
Efter beskeden fra statsministeren skulle jeg lige sunde mig, og så brugte vi det meste af natten på at planlægge og holde krisemøde.

Hvad skal vi nu gør med 200 medarbejdere, der risikerer at blive sendt hjem? Skal de på tvungen ferie, eller hvad skal der ske?

I dag har vi taget fat i alle kunder og alle konsulenter for at spørge, hvad status er i de næste 14 dage.

Jeg sidder her med skemaet, og jeg kan konstatere, at der stort set ikke er nogen røde felter.

Alle projekter fortsætter mere eller mindre.

Det bliver på en eller anden måde med nye digitale samarbejsformer.

Folk finder fælles veje til at komme videre med deres aktiviteter.

Jeg havde troet, at en masse af projekterne var blevet stoppet, men sådan ser det ikke ud lige nu. Det er rigtig positivt.

Meldingen til vores medarbejdere var, at de skulle holde sig hjemme, lade vær med at møde op på kontoret eller hos kunden, hvis det ikke er strengt nødvendigt.

Det har folk taget til sig. Der har været tre på kontoret i dag.

Jeg tror, at det er ekstremt vigtigt, at vi får signaleret, at tingene ikke bare går i stå.

Stort set alle vores offentlige og private kunder har vendt tilbage og sagt, at vi er nødt til at finde en måde at køre videre på.

Vi er nødt til at køre forretningen og projekterne videre. Danmark kan jo ikke gå i stå, og vores udviklingsprojekter kan ikke gå i stå. Vi er nødt til at holde dampen oppe.
Søren Nielsen, administrerende partner hos Devoteam.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.