Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Hjemmearbejdende skoleelever presser systemerne i knæ: “Oplever lige nu en helt utrolig stor belastning af Unilogin”

Skole-verdenens login-system, Unilogin, er i knæ på grund af de mange, der forsøger at logge ind samtidig.

Den danske skoleverdens eget login-system, Unilogin, hoster og harker og er tæt på at blive presset i knæ af de mange elever og lærere, der forsøger at logge på.

Elever og lærerer sidder i dag som bekendt hjemme på grund af corona-virussens udbrud. Og herfra forsøger de at logge ind for at få løst i hvert fald nogle af dagens skole-opgaver.

Styrelsen for It og Læring meddeler, at der kan ‘opleves uregelmæssigheder,’ når man forsøger at logge ind på skolernes systemer - blandt andet hvis man skal have adgang til de digitale læremidler.

“Styrelsen for It og Læring oplever lige nu en helt utrolig stor belastning af Unilogin,” lyder det fra styrelsen.

Belastningen er hård, selv om styrelsen har forsøgt at imødekomme den.

“Vi har forberedt os og øget belastningskapaciteten op til denne dag, men lige nu kan systemet desværre alligevel ikke følge med,” lyder det fra styrelsen.

Den opfordrer til, at alle lærere, forældre, elever og andre ‘udviser lidt tålmodighed.’

“Vi gør alt, hvad vi kan for at øge kapaciteten og dermed forbedre svartiderne og stabiliteten, så forhåbentlig vil vores mange brugere kunne mærke en forbedring i løbet af de kommende timer. Vi opfordrer til, at man udviser lidt tålmodighed og prøver igen lidt senere,” meddeler Styrelsen for It og Læring.

Du kan læse hele beskeden fra styrelsen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere