Artikel top billede

Hjemmearbejdende skoleelever presser systemerne i knæ: “Oplever lige nu en helt utrolig stor belastning af Unilogin”

Skole-verdenens login-system, Unilogin, er i knæ på grund af de mange, der forsøger at logge ind samtidig.

Den danske skoleverdens eget login-system, Unilogin, hoster og harker og er tæt på at blive presset i knæ af de mange elever og lærere, der forsøger at logge på.

Elever og lærerer sidder i dag som bekendt hjemme på grund af corona-virussens udbrud. Og herfra forsøger de at logge ind for at få løst i hvert fald nogle af dagens skole-opgaver.

Styrelsen for It og Læring meddeler, at der kan ‘opleves uregelmæssigheder,’ når man forsøger at logge ind på skolernes systemer - blandt andet hvis man skal have adgang til de digitale læremidler.

“Styrelsen for It og Læring oplever lige nu en helt utrolig stor belastning af Unilogin,” lyder det fra styrelsen.

Belastningen er hård, selv om styrelsen har forsøgt at imødekomme den.

“Vi har forberedt os og øget belastningskapaciteten op til denne dag, men lige nu kan systemet desværre alligevel ikke følge med,” lyder det fra styrelsen.

Den opfordrer til, at alle lærere, forældre, elever og andre ‘udviser lidt tålmodighed.’

“Vi gør alt, hvad vi kan for at øge kapaciteten og dermed forbedre svartiderne og stabiliteten, så forhåbentlig vil vores mange brugere kunne mærke en forbedring i løbet af de kommende timer. Vi opfordrer til, at man udviser lidt tålmodighed og prøver igen lidt senere,” meddeler Styrelsen for It og Læring.

Du kan læse hele beskeden fra styrelsen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere