Hjemmearbejdende skoleelever presser systemerne i knæ: “Oplever lige nu en helt utrolig stor belastning af Unilogin”

Skole-verdenens login-system, Unilogin, er i knæ på grund af de mange, der forsøger at logge ind samtidig.

Den danske skoleverdens eget login-system, Unilogin, hoster og harker og er tæt på at blive presset i knæ af de mange elever og lærere, der forsøger at logge på.

Elever og lærerer sidder i dag som bekendt hjemme på grund af corona-virussens udbrud. Og herfra forsøger de at logge ind for at få løst i hvert fald nogle af dagens skole-opgaver.

Styrelsen for It og Læring meddeler, at der kan ‘opleves uregelmæssigheder,’ når man forsøger at logge ind på skolernes systemer - blandt andet hvis man skal have adgang til de digitale læremidler.

“Styrelsen for It og Læring oplever lige nu en helt utrolig stor belastning af Unilogin,” lyder det fra styrelsen.

Belastningen er hård, selv om styrelsen har forsøgt at imødekomme den.

“Vi har forberedt os og øget belastningskapaciteten op til denne dag, men lige nu kan systemet desværre alligevel ikke følge med,” lyder det fra styrelsen.

Den opfordrer til, at alle lærere, forældre, elever og andre ‘udviser lidt tålmodighed.’

“Vi gør alt, hvad vi kan for at øge kapaciteten og dermed forbedre svartiderne og stabiliteten, så forhåbentlig vil vores mange brugere kunne mærke en forbedring i løbet af de kommende timer. Vi opfordrer til, at man udviser lidt tålmodighed og prøver igen lidt senere,” meddeler Styrelsen for It og Læring.

Du kan læse hele beskeden fra styrelsen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Ni it-virksomheder vinder kæmpe ramme-aftale til tre milliarder kroner under Skatteministeriet: Se dem her
Seks store it-leverandører virksomheder og deres tre underleverandører kommer med på kæmpe rammeaftale til tre milliarder kroner under Skatteministeriet. Se dem her.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.