Microsoft detaljerer: Så kraftig er den nye Xbox

Microsoft løfter sløret for Xbox Series X og dennes kraftige indmad

Microsoft løfter denne uge sløret for hvad den næste generation af spilkonsoller fra selskabet, Xbox Series X, vil byde på.

I et blogindlæg detaljerer virksomheden hvad konsollen vil byde på af komponenter, hvilket giver klarer indikationer om, hvad der vil diskes op med af kræfter.

Det viser samtidigt, at chip-producenten AMD får lov til at regere i maskinrummet, modsat andre bejlere som Nvidia og Intel.

De nye komponenter skulle sammenlagt gøre den nye Xbox Series X til en kraftkarl, der kan håndtere 8K gaming, 120 billeder/sekund og inkludere et 4K Blu-ray diskdrev,

AMD’s nyeste ombord

Inde i maskinen vil man finde en otte-kernet AMD-CPU baseret på en modificeret Zen 2 arkitektur, som i dag er at finde i selskabets Ryzen 3000-processorer. Her får kernerne lov til at snurre med op til 3,8 GHz.

Dertil kommer en grafisk komponent baseret på AMD’s RDN2 arkitektur, hvor 52 regneenheder sammenlagt leverer 12 teraflops regnekraft.

Det hele får samtidig 16 gb delt GDDR6 ram at råde over, hvor 10gb er møntet på den grafiske del, og de resterende seks er tildelt resten af systemet

Lagerpladsen leveres af et hurtigt NVM-e ssd-drev. Drevet bliver skræddersyet til platformen, og muliggør, at spil kan genoptages uden load-tider – selve efter en større softwareopdatering.

De nye komponenter gør desuden, at den nye Xbox kan åbne et større spil som State of Decay 2 40 sekunder hurtigere end sin forgænger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.