Artikel top billede

Microsoft detaljerer: Så kraftig er den nye Xbox

Microsoft løfter sløret for Xbox Series X og dennes kraftige indmad

Microsoft løfter denne uge sløret for hvad den næste generation af spilkonsoller fra selskabet, Xbox Series X, vil byde på.

I et blogindlæg detaljerer virksomheden hvad konsollen vil byde på af komponenter, hvilket giver klarer indikationer om, hvad der vil diskes op med af kræfter.

Det viser samtidigt, at chip-producenten AMD får lov til at regere i maskinrummet, modsat andre bejlere som Nvidia og Intel.

De nye komponenter skulle sammenlagt gøre den nye Xbox Series X til en kraftkarl, der kan håndtere 8K gaming, 120 billeder/sekund og inkludere et 4K Blu-ray diskdrev,

AMD’s nyeste ombord

Inde i maskinen vil man finde en otte-kernet AMD-CPU baseret på en modificeret Zen 2 arkitektur, som i dag er at finde i selskabets Ryzen 3000-processorer. Her får kernerne lov til at snurre med op til 3,8 GHz.

Dertil kommer en grafisk komponent baseret på AMD’s RDN2 arkitektur, hvor 52 regneenheder sammenlagt leverer 12 teraflops regnekraft.

Det hele får samtidig 16 gb delt GDDR6 ram at råde over, hvor 10gb er møntet på den grafiske del, og de resterende seks er tildelt resten af systemet

Lagerpladsen leveres af et hurtigt NVM-e ssd-drev. Drevet bliver skræddersyet til platformen, og muliggør, at spil kan genoptages uden load-tider – selve efter en større softwareopdatering.

De nye komponenter gør desuden, at den nye Xbox kan åbne et større spil som State of Decay 2 40 sekunder hurtigere end sin forgænger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere