Artikel top billede

Microsoft detaljerer: Så kraftig er den nye Xbox

Microsoft løfter sløret for Xbox Series X og dennes kraftige indmad

Microsoft løfter denne uge sløret for hvad den næste generation af spilkonsoller fra selskabet, Xbox Series X, vil byde på.

I et blogindlæg detaljerer virksomheden hvad konsollen vil byde på af komponenter, hvilket giver klarer indikationer om, hvad der vil diskes op med af kræfter.

Det viser samtidigt, at chip-producenten AMD får lov til at regere i maskinrummet, modsat andre bejlere som Nvidia og Intel.

De nye komponenter skulle sammenlagt gøre den nye Xbox Series X til en kraftkarl, der kan håndtere 8K gaming, 120 billeder/sekund og inkludere et 4K Blu-ray diskdrev,

AMD’s nyeste ombord

Inde i maskinen vil man finde en otte-kernet AMD-CPU baseret på en modificeret Zen 2 arkitektur, som i dag er at finde i selskabets Ryzen 3000-processorer. Her får kernerne lov til at snurre med op til 3,8 GHz.

Dertil kommer en grafisk komponent baseret på AMD’s RDN2 arkitektur, hvor 52 regneenheder sammenlagt leverer 12 teraflops regnekraft.

Det hele får samtidig 16 gb delt GDDR6 ram at råde over, hvor 10gb er møntet på den grafiske del, og de resterende seks er tildelt resten af systemet

Lagerpladsen leveres af et hurtigt NVM-e ssd-drev. Drevet bliver skræddersyet til platformen, og muliggør, at spil kan genoptages uden load-tider – selve efter en større softwareopdatering.

De nye komponenter gør desuden, at den nye Xbox kan åbne et større spil som State of Decay 2 40 sekunder hurtigere end sin forgænger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere