Artikel top billede

Microsoft detaljerer: Så kraftig er den nye Xbox

Microsoft løfter sløret for Xbox Series X og dennes kraftige indmad

Microsoft løfter denne uge sløret for hvad den næste generation af spilkonsoller fra selskabet, Xbox Series X, vil byde på.

I et blogindlæg detaljerer virksomheden hvad konsollen vil byde på af komponenter, hvilket giver klarer indikationer om, hvad der vil diskes op med af kræfter.

Det viser samtidigt, at chip-producenten AMD får lov til at regere i maskinrummet, modsat andre bejlere som Nvidia og Intel.

De nye komponenter skulle sammenlagt gøre den nye Xbox Series X til en kraftkarl, der kan håndtere 8K gaming, 120 billeder/sekund og inkludere et 4K Blu-ray diskdrev,

AMD’s nyeste ombord

Inde i maskinen vil man finde en otte-kernet AMD-CPU baseret på en modificeret Zen 2 arkitektur, som i dag er at finde i selskabets Ryzen 3000-processorer. Her får kernerne lov til at snurre med op til 3,8 GHz.

Dertil kommer en grafisk komponent baseret på AMD’s RDN2 arkitektur, hvor 52 regneenheder sammenlagt leverer 12 teraflops regnekraft.

Det hele får samtidig 16 gb delt GDDR6 ram at råde over, hvor 10gb er møntet på den grafiske del, og de resterende seks er tildelt resten af systemet

Lagerpladsen leveres af et hurtigt NVM-e ssd-drev. Drevet bliver skræddersyet til platformen, og muliggør, at spil kan genoptages uden load-tider – selve efter en større softwareopdatering.

De nye komponenter gør desuden, at den nye Xbox kan åbne et større spil som State of Decay 2 40 sekunder hurtigere end sin forgænger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere