Artikel top billede

Microsoft detaljerer: Så kraftig er den nye Xbox

Microsoft løfter sløret for Xbox Series X og dennes kraftige indmad

Microsoft løfter denne uge sløret for hvad den næste generation af spilkonsoller fra selskabet, Xbox Series X, vil byde på.

I et blogindlæg detaljerer virksomheden hvad konsollen vil byde på af komponenter, hvilket giver klarer indikationer om, hvad der vil diskes op med af kræfter.

Det viser samtidigt, at chip-producenten AMD får lov til at regere i maskinrummet, modsat andre bejlere som Nvidia og Intel.

De nye komponenter skulle sammenlagt gøre den nye Xbox Series X til en kraftkarl, der kan håndtere 8K gaming, 120 billeder/sekund og inkludere et 4K Blu-ray diskdrev,

AMD’s nyeste ombord

Inde i maskinen vil man finde en otte-kernet AMD-CPU baseret på en modificeret Zen 2 arkitektur, som i dag er at finde i selskabets Ryzen 3000-processorer. Her får kernerne lov til at snurre med op til 3,8 GHz.

Dertil kommer en grafisk komponent baseret på AMD’s RDN2 arkitektur, hvor 52 regneenheder sammenlagt leverer 12 teraflops regnekraft.

Det hele får samtidig 16 gb delt GDDR6 ram at råde over, hvor 10gb er møntet på den grafiske del, og de resterende seks er tildelt resten af systemet

Lagerpladsen leveres af et hurtigt NVM-e ssd-drev. Drevet bliver skræddersyet til platformen, og muliggør, at spil kan genoptages uden load-tider – selve efter en større softwareopdatering.

De nye komponenter gør desuden, at den nye Xbox kan åbne et større spil som State of Decay 2 40 sekunder hurtigere end sin forgænger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere