Artikel top billede

Googles datacenter-byggeri i Fredericia lukket ned og rengjort efter corona-udbud

Byggeriet af Googles datacenter i Fredericia blev genoptaget mandag, efter det har været sat i stå i flere dage på grund af corona-udbrud.

Byggeriet af Googles kommende kæmpe datacenter uden for Fredericia har været lukket ned i tre dage på grund af corona-virussen.

Det skriver Fagbladet 3F.

Der arbejder omkring 1.000 bygge-folk på byggepladsen, der blev lukket ned, da det blev opdaget, at en af de ansatte var blevet smittet med corona-virussen.

Til bladet meddeler Googles kommunikationschef, Jesper Vangkilde, at pladsen blev åbnet igen mandag 16. marts, efter der at var blevet foretaget det, som han kalder for en ‘dybdegående rengøring.”

Det er det tyske byggeselskab Exyte, der står for byggeriet.

Til 3F-bladet meddeler Google, at personalet i den kommende tidk skal ankomme forskudt for at undgå større forsamlinger.

Ligeldes får alle målt deres temperatur ved ankomst, ligesom møder minimeres.

“Alle medarbejdere er blevet informeret om situationen og sikkerhedsforanstaltningerne. Vi overvåger løbende situationen tæt sammen med de ansvarlige sundhedsmyndigheder og vil tage yderligere nødvendige skridt,” lyder det fra Google.

Læs også: Google bygger datacenter til 4,5 milliarder kroner i Fredericia: Massevis af job på vej - se billeder her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere