Artikel top billede

Googles datacenter-byggeri i Fredericia lukket ned og rengjort efter corona-udbud

Byggeriet af Googles datacenter i Fredericia blev genoptaget mandag, efter det har været sat i stå i flere dage på grund af corona-udbrud.

Byggeriet af Googles kommende kæmpe datacenter uden for Fredericia har været lukket ned i tre dage på grund af corona-virussen.

Det skriver Fagbladet 3F.

Der arbejder omkring 1.000 bygge-folk på byggepladsen, der blev lukket ned, da det blev opdaget, at en af de ansatte var blevet smittet med corona-virussen.

Til bladet meddeler Googles kommunikationschef, Jesper Vangkilde, at pladsen blev åbnet igen mandag 16. marts, efter der at var blevet foretaget det, som han kalder for en ‘dybdegående rengøring.”

Det er det tyske byggeselskab Exyte, der står for byggeriet.

Til 3F-bladet meddeler Google, at personalet i den kommende tidk skal ankomme forskudt for at undgå større forsamlinger.

Ligeldes får alle målt deres temperatur ved ankomst, ligesom møder minimeres.

“Alle medarbejdere er blevet informeret om situationen og sikkerhedsforanstaltningerne. Vi overvåger løbende situationen tæt sammen med de ansvarlige sundhedsmyndigheder og vil tage yderligere nødvendige skridt,” lyder det fra Google.

Læs også: Google bygger datacenter til 4,5 milliarder kroner i Fredericia: Massevis af job på vej - se billeder her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere