Artikel top billede

Apple begrænset på forsyningerne: Sætter loft på iPhone-køb

Det er slut med at lægge store iPhone-ordrer ind på Apples hjemmeside.

Apple vil lægge låg på det antal iPhones, forbrugerne kan erhverve sig, skriver amerikanske CNBC.

Det sker for at begrænse antallet af storordrer i en tid, hvor selskabet kan opleve forsyningsvanskeligheder, skriver mediet.

På både Apples amerikanske og danske hjemmeside, kan brugerne ikke bestille mere end to af en enkel iPhone-model ad gangen. Der kan dog fortsat bestilles flere forskellige modeller på en gang, lyder det.

Begrænsningerne er ikke forbeholdt selskabets iPhones.

Apples nyligt præsenterede iPad Pro modeller er også berørt af lignende slagsforanstaltninger, mens Apples ligeså nyligt lancererede Macbook Air kan købes i større antal.

Selvom Apples populære iPhone 11 er ramt af begrænsningen, er selve leveringstiden ikke forlænget. I skrivende stund lyder leveringstiden på en sort 64gb model på blot en enkel hverdag.

Læs også: Apple klar med nye iPads: Skærme svæver over tasterne og de kan styres med en mus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere