Artikel top billede

Apple begrænset på forsyningerne: Sætter loft på iPhone-køb

Det er slut med at lægge store iPhone-ordrer ind på Apples hjemmeside.

Apple vil lægge låg på det antal iPhones, forbrugerne kan erhverve sig, skriver amerikanske CNBC.

Det sker for at begrænse antallet af storordrer i en tid, hvor selskabet kan opleve forsyningsvanskeligheder, skriver mediet.

På både Apples amerikanske og danske hjemmeside, kan brugerne ikke bestille mere end to af en enkel iPhone-model ad gangen. Der kan dog fortsat bestilles flere forskellige modeller på en gang, lyder det.

Begrænsningerne er ikke forbeholdt selskabets iPhones.

Apples nyligt præsenterede iPad Pro modeller er også berørt af lignende slagsforanstaltninger, mens Apples ligeså nyligt lancererede Macbook Air kan købes i større antal.

Selvom Apples populære iPhone 11 er ramt af begrænsningen, er selve leveringstiden ikke forlænget. I skrivende stund lyder leveringstiden på en sort 64gb model på blot en enkel hverdag.

Læs også: Apple klar med nye iPads: Skærme svæver over tasterne og de kan styres med en mus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere