Artikel top billede

Apple begrænset på forsyningerne: Sætter loft på iPhone-køb

Det er slut med at lægge store iPhone-ordrer ind på Apples hjemmeside.

Apple vil lægge låg på det antal iPhones, forbrugerne kan erhverve sig, skriver amerikanske CNBC.

Det sker for at begrænse antallet af storordrer i en tid, hvor selskabet kan opleve forsyningsvanskeligheder, skriver mediet.

På både Apples amerikanske og danske hjemmeside, kan brugerne ikke bestille mere end to af en enkel iPhone-model ad gangen. Der kan dog fortsat bestilles flere forskellige modeller på en gang, lyder det.

Begrænsningerne er ikke forbeholdt selskabets iPhones.

Apples nyligt præsenterede iPad Pro modeller er også berørt af lignende slagsforanstaltninger, mens Apples ligeså nyligt lancererede Macbook Air kan købes i større antal.

Selvom Apples populære iPhone 11 er ramt af begrænsningen, er selve leveringstiden ikke forlænget. I skrivende stund lyder leveringstiden på en sort 64gb model på blot en enkel hverdag.

Læs også: Apple klar med nye iPads: Skærme svæver over tasterne og de kan styres med en mus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere