Artikel top billede

(Foto: istockphoto.com)

Corona-virus får antallet af nyoprettede webshops i Danmark til at stige kraftigt

Manglende kunder i de fysiske butikker får mange til at ty til nethandel. Antallet af ny-åbnede webbutikker stiger kraftigt.

Covid-19 har fået mange danskere til at holde sig langt væk fra butikslokaler i gågader og lignende, mens storcentrene allerede er blevet lukket.

Det får mange handlende til istedet at ty til e-handel, skriver Børsen.

Det mærker man blandt andet hos en af Danmarks største udbydere af webshop-løsninger, DanDomain i Skanderborg.

Salgsdirektør Anders Eiler siger til avisen, at der fra 11. til 23. marts er blevet oprettet 30 procent flere webbutikker end det var tilfældet i samme periode i fjor.

SMV Danmark glæder sig over udviklingen.

“Efter krisen kan webshoppen være med til at sætte yderligere skub i væksten i deres forretninger, når de har fordoblet antallet af salgskanaler,” siger chefkonsulent Alexander Nepper til avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere