Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen | Foto: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT

Udgivet 2. april 2020 kl. 12.20
Premium Kun for abonnenter
Denne Premium-artikel er normalt kun for abonnenter

Men vi har valgt at låse den op for at give dig et eksempel på den omfattende viden og de artikler, som du har adgang til som Computerworld Premium-abonnent.

Tak, lad mig læse den OK, fortæl mig mere om Premium
Den største udfordring i forhold til vores digitale produkter er at følge med i den hurtige stigning i forbruget og internt at få udviklingsorganisationen til at køre hjemmefra.

Efter omstændighederne går det godt, men der er et produktivitetstab og mange kolleger savner at være på arbejde og mødes med hinanden.

Vi savner den sociale kontakt.

Jeg er sikker på, at mine medarbejdere gerne vil tilbage på arbejde så snart, det er muligt, men vi kan klart lære af, hvor overraskende godt det her har fungeret.

Det vil give forandringer i måden, vi arbejder på, som vi kan tage med os, når vi vender tilbage til den normale hverdag.

Der er sket store ændringer i sendefladen, hvor vi sender seks gange så meget live-tv-nyheder som normalt samtidigt med, at alle medarbejdere arbejder hjemme, så det har været en stor omstilling på kort tid.

Vi har skullet etablere mange hjemmearbejdspladser, og jeg synes faktisk, at det er gået super flot. Alle er gået ind i det her med stort engagement og kreativitet for, at vi kunne lykkedes med det.

20 medarbejdere i DR Teknologi arbejder stadig fysisk på DR, mens de resterende 265 arbejder hjemme.

Dem, der er på arbejde, er der primært for at understøtte tv- og radioproduktion i nyhedsområdet. Der er en del funktioner, som ikke kan håndteres hjemmefra.
Mikkel Müller, CIO for DR.

Kunne du lide, hvad du netop har læst?

Artiklen er en del af Computerworld Premium

Med Premium får du adgang til eksklusivt indhold for abonnenter

Se mere Premium indhold

Med Computerworld Premium får du

Øget indsigt i it og digitalisering. Premium klæder dig på til at træffe bedre beslutninger.

Et konkret overblik over it-markedet, nye tendenser samt konkrete råd og erfaringer fra danske beslutningstagere.

Råd og erfaringer fra danske CIO'er, analytikere og it-beslutningstagere. Samlet i 10-15 unikke artikler hver uge.

Flere mennesker i IT Om mennesker i it


Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Test: OnePlus leverer igen sikkert håndværk i spritny toptelefon: En hurtig mobil til en skarp pris

0 Premium-indhold

Hackerne bag Telenor-angreb kan være fyldt med varm luft: ”Det virker meget usandsynligt, at statssponsorerede grupper vil udføre denne type angreb”

0 Premium-indhold

Så mange millioner betaler Knowit for Creuna: Dansk Creuna-boss bliver chef for ny Knowit-organisation med 100 ansatte

0 Premium-indhold

Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"

0 Premium-indhold

Så galt står det til med it-sikkerheden i Danmark: Hver tredje store virksomhed har oplevet it-sikkerhedsbrud i 2019


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.