Fortalt til: Christoffer Lund-Hansen | Foto: Christoffer Lund-Hansen

Mennesker i IT

Udgivet 2. april 2020 kl. 12.20
Premium Kun for abonnenter
Denne Premium-artikel er normalt kun for abonnenter

Men vi har valgt at låse den op for at give dig et eksempel på den omfattende viden og de artikler, som du har adgang til som Computerworld Premium-abonnent.

Tak, lad mig læse den OK, fortæl mig mere om Premium
Den største udfordring i forhold til vores digitale produkter er at følge med i den hurtige stigning i forbruget og internt at få udviklingsorganisationen til at køre hjemmefra.

Efter omstændighederne går det godt, men der er et produktivitetstab og mange kolleger savner at være på arbejde og mødes med hinanden.

Vi savner den sociale kontakt.

Jeg er sikker på, at mine medarbejdere gerne vil tilbage på arbejde så snart, det er muligt, men vi kan klart lære af, hvor overraskende godt det her har fungeret.

Det vil give forandringer i måden, vi arbejder på, som vi kan tage med os, når vi vender tilbage til den normale hverdag.

Der er sket store ændringer i sendefladen, hvor vi sender seks gange så meget live-tv-nyheder som normalt samtidigt med, at alle medarbejdere arbejder hjemme, så det har været en stor omstilling på kort tid.

Vi har skullet etablere mange hjemmearbejdspladser, og jeg synes faktisk, at det er gået super flot. Alle er gået ind i det her med stort engagement og kreativitet for, at vi kunne lykkedes med det.

20 medarbejdere i DR Teknologi arbejder stadig fysisk på DR, mens de resterende 265 arbejder hjemme.

Dem, der er på arbejde, er der primært for at understøtte tv- og radioproduktion i nyhedsområdet. Der er en del funktioner, som ikke kan håndteres hjemmefra.
Mikkel Müller, CIO for DR.

Kunne du lide, hvad du netop har læst?

Artiklen er en del af Computerworld Premium

Med Premium får du adgang til eksklusivt indhold for abonnenter

Se mere Premium indhold

Med Computerworld Premium får du

Øget indsigt i it og digitalisering. Premium klæder dig på til at træffe bedre beslutninger.

Et konkret overblik over it-markedet, nye tendenser samt konkrete råd og erfaringer fra danske beslutningstagere.

Råd og erfaringer fra danske CIO'er, analytikere og it-beslutningstagere. Samlet i 10-15 unikke artikler hver uge.

Flere mennesker i IT Om mennesker i it


Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Test: Surface Book 3 er en lækker bærbar - men Microsoft-designerne har læst for mange Svend Brinkmann-kronikker
Hvis det hænger dig langt ud af halsen at være innovativ og omstillingsparat, så har Microsoft udviklet en rigtig god ny bærbar computer til dig. Den hedder Surface Book 3.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.