Artikel top billede

Peter Kruses it-sikkerhedselskab CSIS taber penge for første gang i 10 år

Peter Kruses it-sikkerhedselskab CSIS tjener for første gang i 10 år ikke penge.

Peter Kruses it-sikkerhedsselskab CSIS er hårdt ramt af corona-krisen.

For første gang i 10 år tjener selskabet ingen penge. Det er i de seneste to måneder gået ned i ‘ret store røde tal,’ fortæller han til ITWatch.

CSIS henter en stor del af sin forretning uden for landets grænser, men nedturen tog først rigtigt fart, da corona-virussen nåede til Danmark.

“En del af vores virksomhed har med rådgivning og konsulentopgaver at gøre, men her er vi afskåret, da det er den nemmeste del at spare væk for kunderne. Der er simpelthen ikke nogen ude på de virksomheder, vi skal rådgive. Desuden er mange projekter, vi har arbejdet med herhjemme, sat på pause,” siger han.

Han siger dog til mediet, at CSIS har god likviditet.

Peter Kruse solgte fornylig datterselskabet Heimdal.

Det kan du læse mere om her: Den kendte it-sikkerhedsmand Peter Kruse efter salg af fremstormende selskab: "Jeg er blevet økonomisk sikret. Jeg behøver ikke tænke på kapital resten af mit liv"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere