Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Peter Kruses it-sikkerhedselskab CSIS taber penge for første gang i 10 år

Peter Kruses it-sikkerhedselskab CSIS tjener for første gang i 10 år ikke penge.

Peter Kruses it-sikkerhedsselskab CSIS er hårdt ramt af corona-krisen.

For første gang i 10 år tjener selskabet ingen penge. Det er i de seneste to måneder gået ned i ‘ret store røde tal,’ fortæller han til ITWatch.

CSIS henter en stor del af sin forretning uden for landets grænser, men nedturen tog først rigtigt fart, da corona-virussen nåede til Danmark.

“En del af vores virksomhed har med rådgivning og konsulentopgaver at gøre, men her er vi afskåret, da det er den nemmeste del at spare væk for kunderne. Der er simpelthen ikke nogen ude på de virksomheder, vi skal rådgive. Desuden er mange projekter, vi har arbejdet med herhjemme, sat på pause,” siger han.

Han siger dog til mediet, at CSIS har god likviditet.

Peter Kruse solgte fornylig datterselskabet Heimdal.

Det kan du læse mere om her: Den kendte it-sikkerhedsmand Peter Kruse efter salg af fremstormende selskab: "Jeg er blevet økonomisk sikret. Jeg behøver ikke tænke på kapital resten af mit liv"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere