Danske spil-gangstere dropper mafiaen

Den danske spiludvikler Media Mobsters vil ikke længere forbindes med organiseret kriminalitet og rene skydespil. Derfor skifter man navn til Bigfoot Games og får nyt overordnet koncernnavn, der giver plads til vokseværk.

Det danske spilfirma Media Mobsters skifter nu sit ellers berømte navn ud med et nyt.

Selskabet vil for fremtiden markedsføre sig under navnet Bigfoot Games, og det skyldes, at man gerne vil slippe for nogle negative associationer, som det gamle navn med sine gangster-undertoner kunne give.

- Vi synes, at Bigfoot Games er et bedre navn, som signalerer noget sjovt og som vil huskes godt. Det gamle navn er for måske for snævert, og sender et signal om, at vi kun udvikler kriminalitets-spil, og vi vil gerne spænde bredere, siger Adam Gregersen fra selskabet.

Han er derfor ikke ked af at sige farvel til navnet Media Mobsters og goddag til Bigfoot, som naturligvis er inspireret af sagnet om det abe-lignende monster, der kendes under forskellige navne både USA, Canada og Asien.

Nyt koncernnavn

Helt officielt bliver Media Mobsters' navn dog et helt andet, nemlig World Simulation Software. Bigfoot Games er et binavn under den overordnede titel.

Det skyldes ifølge Adam Gregersen, at man på øverste niveau vil have et neutralt navn med stor spændvidde, der ikke forældes i takt med, at aktiviteterne udvides.

Han afviser dog samtidig, at navneskiftet skulle bunde i et krav fra en hidtil unavngiven samarbejdspartner, investor eller distributør.

- Vi har ingen aftale på vej, men der er jo ingen grund til at skabe de forkerte associationer, siger han.

Succes med gangsterspil

Selv om Media Mobsters nu træder ud af gangster-rollen, er det lige præcis på det område, selskabet har skabt succes for sig selv.

Spillet Gangland har vakt international opsigt og har solgt godt, til trods for, at selskabet ikke har en stor distributør eller voldsomme markedsføringsbudgetter at læne sig op ad.

Media Mobsters tjente sidste år 700.000 kroner ud af en omsætning på 2,6 millioner kroner, som var fem gange omsætningen året før.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere