Danske spil-gangstere dropper mafiaen

Den danske spiludvikler Media Mobsters vil ikke længere forbindes med organiseret kriminalitet og rene skydespil. Derfor skifter man navn til Bigfoot Games og får nyt overordnet koncernnavn, der giver plads til vokseværk.

Det danske spilfirma Media Mobsters skifter nu sit ellers berømte navn ud med et nyt.

Selskabet vil for fremtiden markedsføre sig under navnet Bigfoot Games, og det skyldes, at man gerne vil slippe for nogle negative associationer, som det gamle navn med sine gangster-undertoner kunne give.

- Vi synes, at Bigfoot Games er et bedre navn, som signalerer noget sjovt og som vil huskes godt. Det gamle navn er for måske for snævert, og sender et signal om, at vi kun udvikler kriminalitets-spil, og vi vil gerne spænde bredere, siger Adam Gregersen fra selskabet.

Han er derfor ikke ked af at sige farvel til navnet Media Mobsters og goddag til Bigfoot, som naturligvis er inspireret af sagnet om det abe-lignende monster, der kendes under forskellige navne både USA, Canada og Asien.

Nyt koncernnavn
Helt officielt bliver Media Mobsters' navn dog et helt andet, nemlig World Simulation Software. Bigfoot Games er et binavn under den overordnede titel.

Det skyldes ifølge Adam Gregersen, at man på øverste niveau vil have et neutralt navn med stor spændvidde, der ikke forældes i takt med, at aktiviteterne udvides.

Han afviser dog samtidig, at navneskiftet skulle bunde i et krav fra en hidtil unavngiven samarbejdspartner, investor eller distributør.

- Vi har ingen aftale på vej, men der er jo ingen grund til at skabe de forkerte associationer, siger han.

Succes med gangsterspil
Selv om Media Mobsters nu træder ud af gangster-rollen, er det lige præcis på det område, selskabet har skabt succes for sig selv.

Spillet Gangland har vakt international opsigt og har solgt godt, til trods for, at selskabet ikke har en stor distributør eller voldsomme markedsføringsbudgetter at læne sig op ad.

Media Mobsters tjente sidste år 700.000 kroner ud af en omsætning på 2,6 millioner kroner, som var fem gange omsætningen året før.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.