Fagbog: Sådan forhandler du effektivt it-aftaler på plads

Bogen ”Forhandling af IT-aftaler” har til formål at klæde både kunder og leverabdører bedre på til de ofte komplicerede forhandlingsforløb.

Med en fortid hos blandt andet Deloitte, IBM og Gartner har forhandlingsspecialisten Henrik Zangenberg god baggrund for at give gode råd om, hvordan man bedst tilrettelægger og gennemfører et forhandlingsforløb om leverance af IT-serviceydelser- og løsninger.

Det har han nu også skrevet en bog om – ”Forhandling af IT-aftaler” – der er udkommet på Oscar Ellingers Forlag.

Her tager han udgangspunkt i de ofte meget komplekse forhandlingsforløb og i den ”informations-asymmetri”, der ofte findes mellem leverandør og kunde.

Forbered dig på forløb – og på besværlige typer
Bogen er målrettet både leverandører og kunder, og den har til formål at klæde parterne på, så de begge er forberedt på de særlige omstændigheder, der kendetegner forhandlinger om IT-aftaler.

Ifølge forlagets beskrivelse rummer bogen blandt andet:
  • En indføring i forhandlingens grundbegreber og basal forhandlingsteori
  • En indføring i it-forhandlingens særlige elementer
  • En trin-for-trin guide til at udarbejde en forhandlingsstrategi
  • En guide til håndtering af ubehagelige situationer og besværlige personer
  • Detaljeret gennemgang af, hvordan du går til fire aftaletyper: driftsaftalen, vedligeholdelsesaftalen, softwareaftalen og udviklingsaftalen
Henrik Zangenberg har gennem mere end 25 år hjulpet virksomheder og offentlige organisationer i Danmark, Sverige og Norge med forhandling af komplekse IT-aftaler og har undervist 500 kursister, siden han i 2008 stiftede Zangenberg & Company.

Fakta: Forhandling af IT-aftaler. Forfatter: Henrik Zangenberg. Oscar Ellingers Forlag


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Stor rapport kortægger: Sådan er kundernes forventninger til en moderne kundeservice
Kender du din målgruppes foretrukne kanal til annoncering, salg og kundeservice? Ved du om salg og kundeservice arbejder godt nok sammen? Og i hvilken grad lever du op til kundernes forventninger? De spørgsmål kan du finde svar på i dette whitepaper fra Zendesk, som via knapt 5.000 interviews og spørgeskemaer har kortlagt både kunder og customer experience-folks erfaring og forventninger til en god kundeoplevelse. Whitepaperet er derfor en oplagt og overskuelig målestok, for dig der arbejder med customer experience og vil benchmarke sin egen indsagt – eller til dig, der skal til at etablere en moderne kundeoplevelse og vil prioritere indsatsen korrekt.