Artikel top billede

Fagbog: Sådan forhandler du effektivt it-aftaler på plads

Bogen ”Forhandling af IT-aftaler” har til formål at klæde både kunder og leverabdører bedre på til de ofte komplicerede forhandlingsforløb.

Med en fortid hos blandt andet Deloitte, IBM og Gartner har forhandlingsspecialisten Henrik Zangenberg god baggrund for at give gode råd om, hvordan man bedst tilrettelægger og gennemfører et forhandlingsforløb om leverance af IT-serviceydelser- og løsninger.

Det har han nu også skrevet en bog om – ”Forhandling af IT-aftaler” – der er udkommet på Oscar Ellingers Forlag.

Her tager han udgangspunkt i de ofte meget komplekse forhandlingsforløb og i den ”informations-asymmetri”, der ofte findes mellem leverandør og kunde.

Forbered dig på forløb – og på besværlige typer

Bogen er målrettet både leverandører og kunder, og den har til formål at klæde parterne på, så de begge er forberedt på de særlige omstændigheder, der kendetegner forhandlinger om IT-aftaler.

Ifølge forlagets beskrivelse rummer bogen blandt andet:

  • En indføring i forhandlingens grundbegreber og basal forhandlingsteori
  • En indføring i it-forhandlingens særlige elementer
  • En trin-for-trin guide til at udarbejde en forhandlingsstrategi
  • En guide til håndtering af ubehagelige situationer og besværlige personer
  • Detaljeret gennemgang af, hvordan du går til fire aftaletyper: driftsaftalen, vedligeholdelsesaftalen, softwareaftalen og udviklingsaftalen
Henrik Zangenberg har gennem mere end 25 år hjulpet virksomheder og offentlige organisationer i Danmark, Sverige og Norge med forhandling af komplekse IT-aftaler og har undervist 500 kursister, siden han i 2008 stiftede Zangenberg & Company.

Fakta: Forhandling af IT-aftaler. Forfatter: Henrik Zangenberg. Oscar Ellingers Forlag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere