Apples kommende iPhone SE vil dele dimensioner med iPhone 7. Den vil sandsynligvis også udkomme i rød og i en større Plus-variant.

Apple-side bekræfter ved en fejl: Ny budget-iPhone på trapperne

På Apples hjemmeside kan man købe tilbehør til en endnu uudgiven iPhone: Den prisvenlige iPhone SE.

En længe rygtet budget-iPhone fra Apple er lige på trapperne.

Hvad der tidligere har været omtalt som ’iPhone 9’ bliver det ikke til, men det vil i stedet blive omtalt som ’iPhone SE’ – samme navn som Apples tidligere prisvenlige model fra marts 2016.

I denne ombæring vil der dog ikke være tale om en lillebitte smartphone med fire tommer skærm.

I stedet vil Apple tage udgangspunkt i kabinettet fra iPhone 7 og 8 - et design der selv låner meget fra iPhone 6, der debuterede i 2014.

Oplysningerne stammer fra Apples egen hjemmeside, noterer mediet The Verge.

Her dukkede en skærmbeskyttelse af mærket Belkin op med supplerende tekst, der beskriver den som værende kompatibel med både iPhone 7, 8 og altså den nye ’SE’.

Ifølge netmediet 9toMac fås den nye iPhone SE med tre lagerstørrelser: 64, 128 og 256 gb. Tre farver er i spil: Hvid, sort og rød.

Inde i mobilen forventes det, at Apple vil tilbyde samme Apple A13-processor som i efterårets iPhone 11-kollektion.

Mediet skriver, at en ny 5,5 tommers iPhone, givetvis med samme mål som iPhone 7 Plus og 8 Plus, også er på trapperne.

Prismæssigt forventes den nye iPhone SE at få en debutpris i samme prisleje som den oprindelige iPhone SE, hvor billigste version kunne erhverves for 399 amerikanske dollar.

Omsat direkte til danske kroner, vil det svare til 2.730 kroner før told og moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.