Apples kommende iPhone SE vil dele dimensioner med iPhone 7. Den vil sandsynligvis også udkomme i rød og i en større Plus-variant.

Apple-side bekræfter ved en fejl: Ny budget-iPhone på trapperne

På Apples hjemmeside kan man købe tilbehør til en endnu uudgiven iPhone: Den prisvenlige iPhone SE.

En længe rygtet budget-iPhone fra Apple er lige på trapperne.

Hvad der tidligere har været omtalt som ’iPhone 9’ bliver det ikke til, men det vil i stedet blive omtalt som ’iPhone SE’ – samme navn som Apples tidligere prisvenlige model fra marts 2016.

I denne ombæring vil der dog ikke være tale om en lillebitte smartphone med fire tommer skærm.

I stedet vil Apple tage udgangspunkt i kabinettet fra iPhone 7 og 8 - et design der selv låner meget fra iPhone 6, der debuterede i 2014.

Oplysningerne stammer fra Apples egen hjemmeside, noterer mediet The Verge.

Her dukkede en skærmbeskyttelse af mærket Belkin op med supplerende tekst, der beskriver den som værende kompatibel med både iPhone 7, 8 og altså den nye ’SE’.

Ifølge netmediet 9toMac fås den nye iPhone SE med tre lagerstørrelser: 64, 128 og 256 gb. Tre farver er i spil: Hvid, sort og rød.

Inde i mobilen forventes det, at Apple vil tilbyde samme Apple A13-processor som i efterårets iPhone 11-kollektion.

Mediet skriver, at en ny 5,5 tommers iPhone, givetvis med samme mål som iPhone 7 Plus og 8 Plus, også er på trapperne.

Prismæssigt forventes den nye iPhone SE at få en debutpris i samme prisleje som den oprindelige iPhone SE, hvor billigste version kunne erhverves for 399 amerikanske dollar.

Omsat direkte til danske kroner, vil det svare til 2.730 kroner før told og moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Opfinderen af programmet Matematikfessor stopper fem måneder efter million-salg: “Nu tager jeg tager al min erfaring og går ud i intetheden med den”
Det populære undervisningsplatform Matematikfessor bruges af tre ud af fire elever i folkeskolen, men nu stopper opfinderen bag det populære stykke software. Foran ham venter et nyt iværksætter-eventyr
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.