Artikel top billede

Apples kommende iPhone SE vil dele dimensioner med iPhone 7. Den vil sandsynligvis også udkomme i rød og i en større Plus-variant.

Apple-side bekræfter ved en fejl: Ny budget-iPhone på trapperne

På Apples hjemmeside kan man købe tilbehør til en endnu uudgiven iPhone: Den prisvenlige iPhone SE.

En længe rygtet budget-iPhone fra Apple er lige på trapperne.

Hvad der tidligere har været omtalt som ’iPhone 9’ bliver det ikke til, men det vil i stedet blive omtalt som ’iPhone SE’ – samme navn som Apples tidligere prisvenlige model fra marts 2016.

I denne ombæring vil der dog ikke være tale om en lillebitte smartphone med fire tommer skærm.

I stedet vil Apple tage udgangspunkt i kabinettet fra iPhone 7 og 8 - et design der selv låner meget fra iPhone 6, der debuterede i 2014.

Oplysningerne stammer fra Apples egen hjemmeside, noterer mediet The Verge.

Her dukkede en skærmbeskyttelse af mærket Belkin op med supplerende tekst, der beskriver den som værende kompatibel med både iPhone 7, 8 og altså den nye ’SE’.

Ifølge netmediet 9toMac fås den nye iPhone SE med tre lagerstørrelser: 64, 128 og 256 gb. Tre farver er i spil: Hvid, sort og rød.

Inde i mobilen forventes det, at Apple vil tilbyde samme Apple A13-processor som i efterårets iPhone 11-kollektion.

Mediet skriver, at en ny 5,5 tommers iPhone, givetvis med samme mål som iPhone 7 Plus og 8 Plus, også er på trapperne.

Prismæssigt forventes den nye iPhone SE at få en debutpris i samme prisleje som den oprindelige iPhone SE, hvor billigste version kunne erhverves for 399 amerikanske dollar.

Omsat direkte til danske kroner, vil det svare til 2.730 kroner før told og moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere