Artikel top billede

Apples kommende iPhone SE vil dele dimensioner med iPhone 7. Den vil sandsynligvis også udkomme i rød og i en større Plus-variant.

Apple-side bekræfter ved en fejl: Ny budget-iPhone på trapperne

På Apples hjemmeside kan man købe tilbehør til en endnu uudgiven iPhone: Den prisvenlige iPhone SE.

En længe rygtet budget-iPhone fra Apple er lige på trapperne.

Hvad der tidligere har været omtalt som ’iPhone 9’ bliver det ikke til, men det vil i stedet blive omtalt som ’iPhone SE’ – samme navn som Apples tidligere prisvenlige model fra marts 2016.

I denne ombæring vil der dog ikke være tale om en lillebitte smartphone med fire tommer skærm.

I stedet vil Apple tage udgangspunkt i kabinettet fra iPhone 7 og 8 - et design der selv låner meget fra iPhone 6, der debuterede i 2014.

Oplysningerne stammer fra Apples egen hjemmeside, noterer mediet The Verge.

Her dukkede en skærmbeskyttelse af mærket Belkin op med supplerende tekst, der beskriver den som værende kompatibel med både iPhone 7, 8 og altså den nye ’SE’.

Ifølge netmediet 9toMac fås den nye iPhone SE med tre lagerstørrelser: 64, 128 og 256 gb. Tre farver er i spil: Hvid, sort og rød.

Inde i mobilen forventes det, at Apple vil tilbyde samme Apple A13-processor som i efterårets iPhone 11-kollektion.

Mediet skriver, at en ny 5,5 tommers iPhone, givetvis med samme mål som iPhone 7 Plus og 8 Plus, også er på trapperne.

Prismæssigt forventes den nye iPhone SE at få en debutpris i samme prisleje som den oprindelige iPhone SE, hvor billigste version kunne erhverves for 399 amerikanske dollar.

Omsat direkte til danske kroner, vil det svare til 2.730 kroner før told og moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere