Artikel top billede

Morgen-briefing: USA blev ramt af fire gange så mange DDos-angreb som Kina i marts / SimCorp lander aftale med italiensk kapitalforvalter / Airbnb får milliardlån / Stor fremgang i medlemstal blandt danske esportspillere

Morgen-briefing: USA blev ramt af fire gange så mange DDos-angreb som Kina i marts. SimCorp lander aftale med italiensk kapitalforvalter. Airbnb får milliardlån. Stor fremgang i medlemstal blandt danske esportspillere.

Godmorgen og velkommen til torsdagens morgenbriefing.

Dagens nyhedsoverblik leveres af Christoffer Lund-Hansen.

Lad os så komme i gang.

USA blev ramt af fire gange så mange DDos-angreb som Kina i marts

USA blev ramt af omkring 175.000 DDoS-angreb i marts, ifølge en analyse fra Atlas VPN.

Til sammenligning blev Kina ramt af omkring 45.000 DDoS-angreb.

Dermed blev USA ramt af næsten fire gange så mange angreb som Kina.

Analysen viser desuden, at Storbritannien i samme periode blev ramt af små 44.000 DDoS-angreb, mens tallene for Sydkorea og Brasilien var på henholdsvis omkring 74.000 og 51.000 DDoS-angreb.

SimCorp lander aftale med italiensk kapitalforvalter

SimCorp har indgået en aftale med Anima om at levere selskabets hovedløsning SimCorp Dimension til den italienske kapitalforvalter, som forvalter aktiver for omkring 186 milliarder euro, svarende til omkring 1,4 milliarder kroner.

Det oplyser SimCorp i en meddelelse.

"Vi er meget glade for at kunne byde Anima velkommen til den hurtigt voksende globale gruppe af kunder, der vælger SimCorp Dimension for at kunne reagere og servicere deres kunder mere omfattende," lyder det fra Emmanuel Colson, der er direktør for SimCorps sydeuropæiske forretning, i meddelelsen.

Airbnb får milliardlån

Udlejningsvirksomheden Airbnb har sikret sig et lån på en milliard dollar, svarende til små syv milliarder kroner.

Det skriver Reuters.

Lånet er nødvendigt, da Airbnb har lidt under coronakrisen.

Ifølge Reuters har de private investeringsfirmaer Silver Lake, Apollo Global Management, Sixth Street Partners, Oaktree Capital Management og Owl Rock alle del i lånet.

Stor fremgang i medlemstal blandt danske esportspillere

Interessen for at dyrke esport i en forening vokser stødt i Danmark.

Nye medlemstal fra DGI viser, at der er kommet 2.830 flere medlemmer i esportsforeningerne.

Dermed dyrker 7.742 dyrker nu esport i en idrætsforening. Det er en stigning på 58 procent i løbet af det seneste år.

Det skriver DGI i en meddelelse til Computerworld.

"Esport er jo ikke noget, vi har en lang tradition for at dyrke i foreningerne. Så det er super flot, at en ny aktivitet på den måde finder vej ind i vores foreninger og imødekommer en stor interesse hos børn, unge og voksne," lyder det i meddelelsen fra DGI's formand, Charlotte Bach Thomassen.
Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.