Artikel top billede

Firefox-feature vil gøre det nemmere at holde annoncører og spam for døren

Firefox-browseren får snart et tilføjelsesprogram, der gør det muligt at generere unikke login-oplysninger, når der surfes på nettet.

Firefox-program får snart et tilføjelsesprogram, der gør det muligt at generere unikke login-oplysninger, når der surfes på nettet.

Mozilla, organisationen bag browseren Firefox, udvider nu programmets sikkerhed, ved at tilbyde en ny måde at værne om brugernes identitet på nettet.

Featuren hedder ’Private Relay’ og fungerer ved at kreere og gemme på unikke mail-adresser, når brugerne taster oplysninger ind på nettet.

Med funktionen slået til, vil det blive lettere at holde annoncører og spam væk fra email-indbakken, skriver ZDNet.

Tjenesten har været under beta-udvikling siden sidste måned, og nærmer sig åben beta-stadiet.

’Private Relay’ vil fungere som et tilføjelsesprogram til Firefox, og vil altså kunne generere unikke mail-oplysninger ved et enkelt klik, eksempelvis på et forum eller online spørgeskema, hvor ens e-mailoplysninger ikke ønskes anvendt.

Funktionen minder om Apples ’Sign-in with Apple’, som tech-giganten præsenterede ved WWDC-udviklermessen i forsommeren 2019.

Hverken Google eller Microsoft tilbyde nogen lignende funktion til deres respektive browsere, Chrome og Edge.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere