Artikel top billede

Ny Macbook Pro model slippes løs: Kan nå nye performance-højder

Apples kompakte Pro-Macbook får blandt andet dobbelt så meget ram og lagerplads som før.

En tunet version af Apples mindste Pro-bærbar slippes løs denne uge.

Det er den mindste Macbook Pro 13, der overhales her, med lovende hardware, der ifølge Apple selv, kan give op til 80 procent højere grafisk ydelse.

Ud fra det teknikbladet ses det, at maskinen vil kunne ekviperes med vilde 32 GB ram samt endnu vildere 4 TB ssd-lager.

Apples nuværende prispolitik betyder, at der skal graves dybt i læderet for at få råd til den helt store harddisk.

Den nuværende opgradering fra 16 til 32 GB ram løber op i 3.600 kroner, mens der skal slippes 5.400 kroner yderligere for opgraderingen fra to til fire TB lager.

Med opgraderingen følge samtidig Apples nyeste tastatur, som skulle være mere driftsikker end tidligere Apple-tastaturer med 'butterfly'-mekanisme.

Springer to generationer over

Ud over at kunne ekviperes med rigelige mængder ram og lagerplads, kommer den nye Pro-maskine med en toptunet Core i7 version af Intels 10. generations Core-processor.

Der er tale om en quad-core processor fremstillet på 10nm teknik, som kan snurre med op til 4,1 GHz med den stærkeste indbyggede grafik selskabet kan mønstre (Iris Plus Graphics G7).

Billigste Macbook Pro 13 med den nye processor-generation ombord koster 15.999 kroner og får en Core i5, 16 GB ram og 512 GB lager ombord.

Dyreste variant med i7-kræfter, 32 GB ram og fire TB lager skal du regne med at slippe 32.199 kroner for.

Læs også: Næste år ryger Intel ud: Apple sigter efter at fremstille Macs med egne processorer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.