Artikel top billede

Netcompany regnskab: Sådan har it-selskabet fulgt op på sit stærkeste regnskab nogensinde

It-selskabet Netcompany leverer endnu et solidt vækstregnskab.

Den danske it-virksomhed fik noget at leve op til, efter at det i februar måned kunne vise sit bedste regnskab nogensinde, hvor der blev omsat for 2,5 milliarder kroner.

Første kvartalregnskab 2020, som selskabet præsenterer denne uge, er solidt men lader også ane, at selskabet vil blive udfordret indirekte af corona-krisen.

Omsætningen lander på 696 millioner kroner, og stiger med 16,4 procent i forhold til forrige år.

Indtjeningsmargen er på 24,1 procent, men udeladder non-organisk indflydelse fra Holland.

Netcompany forventer en fortsat vækst på mellem 18 og 20 procent, mens indtjeningen forventes at vokse med 26 procent.

Resultatet for 2020 forventes at ende med en omsætning på 2,13 milliarder kroner.

Andet halvår 2020 regnes dog med at blive udfordret på grund af corona-panemdiens indflydelse på økonomien.

"Når vi ser på de konsekvenser som covid-19 pandemien allerede nu har haft - og potentielt vil have - hos vores kunder i forskellige markeder, gør vi os umage med at levere løsninger, der assisterer kunderne igennem krisen. Det øger også risikoen for Netcompany - særligt i andet halvår 2020," siger administrerende direktør André Rogaczewski.

Læs også: André Rogaczewski efter bedste Netcompany-regnskab nogensinde: "Mange virksomheder ville give deres højre arm for at få den vækst, vi har i den private sektor"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.