Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Netcompany regnskab: Sådan har it-selskabet fulgt op på sit stærkeste regnskab nogensinde

It-selskabet Netcompany leverer endnu et solidt vækstregnskab.

Den danske it-virksomhed fik noget at leve op til, efter at det i februar måned kunne vise sit bedste regnskab nogensinde, hvor der blev omsat for 2,5 milliarder kroner.

Første kvartalregnskab 2020, som selskabet præsenterer denne uge, er solidt men lader også ane, at selskabet vil blive udfordret indirekte af corona-krisen.

Omsætningen lander på 696 millioner kroner, og stiger med 16,4 procent i forhold til forrige år.

Indtjeningsmargen er på 24,1 procent, men udeladder non-organisk indflydelse fra Holland.

Netcompany forventer en fortsat vækst på mellem 18 og 20 procent, mens indtjeningen forventes at vokse med 26 procent.

Resultatet for 2020 forventes at ende med en omsætning på 2,13 milliarder kroner.

Andet halvår 2020 regnes dog med at blive udfordret på grund af corona-panemdiens indflydelse på økonomien.

"Når vi ser på de konsekvenser som covid-19 pandemien allerede nu har haft - og potentielt vil have - hos vores kunder i forskellige markeder, gør vi os umage med at levere løsninger, der assisterer kunderne igennem krisen. Det øger også risikoen for Netcompany - særligt i andet halvår 2020," siger administrerende direktør André Rogaczewski.

Læs også: André Rogaczewski efter bedste Netcompany-regnskab nogensinde: "Mange virksomheder ville give deres højre arm for at få den vækst, vi har i den private sektor"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere