Artikel top billede

Kritikere holder skarpt øje med udbud fra omstridt kommunal it-klub: "Det er en stor bekymring, hvis vi ryger over i en form for subsidiering"

Den kommunale brugerklub SBSYS har gennem årene været udsat for megen kritik og beskyldninger, og den er stadig ikke helt væk. Hos brugerklubben erkender man, at der har været bump på vejen, men at man i dag har rettet ind. "Selvfølgelig skal vi arbejde bevidst på at skabe ligeværdig konkurrence i markedet," siger chefstrateg hos SBSYS.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Forstå kritikken af det kommunale ESDH-samarbejde SBSYS
  • Hvordan SBSYS i dag arbejder
  • Hvorfor kritikken ifølge SBSYS ikke længere er gældende
  • Indsigt i det trejde udbud, som SBSYS netop har sendt på gaden
1.548
7:45 min
Kommunerne skal bruge deres viden til at fremskaffe de bedste priser og få de bedst mulige it-systemer, men de skal holde fingrene fra udvikling.

Sådan har noget af kritikken lydt mod Brugerklubben SBSYS, der i dag har 39 kommuner og en region blandt medlemmerne af det, der også bliver kaldt for "kommunernes andelsbevægelse i en digital tidsalder."

Nu sender SBSYS for tredje gang klubbens it-fundament, der består af ESDH-systemet SBSYS og integrationsplatformen SBSIT, i udbud.Det kan du læse mere om her: 38 kommuner og en region klar med udbud for op mod 140 millioner kroner

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Apple fik tech-giganterne til at frygte for deres annonce-milliarder: Sådan har privacy-ændringerne i IOS 14 ramt Google, Facebook, Twitter og Snapchat

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Københavns Kommune opretter splinternyt digitaliseringskontor: Her er Økonomiforvaltningens nye digitaliseringschef

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet på bar bund efter hackerangreb: Aner ikke om hackerne har slettet data eller ej

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bankdata-topchef Esben Kolind advarer mod overdreven hjemmearbejde: "Vi får et rigere arbejdsliv, når vi er tilstede fysisk"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Bajlum vil forsøge at samle den danske cybersikkerhedsbranche: Det er i dag alt for svært af få overblik over udvalg og muligheder