Artikel top billede

Net-supermarked udvider dækningen: Så tæt er Nemlig.com på at dække hele landet

Omkring fem ud af seks husstande kan nu få leveret dagligvarer til døren.

Online-supermarkedet Nemlig udvider sin dækning, så langt flere husstande i Danmark, kan få tilsendt dagligvarer til døren.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Fra og med 19. maj kan omkring fem ud af seks husstande bestille varer igennem selskabet netbutik.

Der vil Nemlig levere varer ud til hele Hovedstadsområdet og Fyn, store dele af Øst- og Midtjylland, samt Vest- og Sydsjælland og Nykøbing Falster.

For web-supermarkedet er der tale om den største geografiske udvidelse til dato.

”Det er en meget stor strategisk geografisk udvidelse. For to måneder siden udvidede vi til også at levere i Aalborg og gik fra at dække 63 til 68 pct. af alle husstande i Danmark. Nu går vi fra 68 pct. til at dække 83 pct. Det er et vigtigt skridt på vej mod at levere dagligvarer til hele Danmark,” siger Nemlig CEO og stifter Stefan Plenge til Finans.

Corona-boom

Mens mange forretninger oplever hel eller delvis lukning for at undgå smittespredning, har Nemlig web-baseret forretning givet en øget efterspørgsel efter levering af dagligvarer.

I marts meldte virksomheden om en firedobling af antallet af nyoprettede brugere og måtte indføre køsystemer for at tackle den boomende efterspørgsel.

”Onlinehandlen af dagligvarer har fået et ekstra skub i 2020, hvor indkøbsvanerne har ændret sig radikalt efter udbruddet af Covid-19. Hos nemlig.com mærker vi en stor efterspørgsel fra danskerne, og med denne udvidelse kommer nemlig.com samlet set til at levere til mere end 4 ud af 5 husstande i Danmark,” siger Stefan Plenge.

Under den verserende corona-pandemi har Nemlig introduceret en ny leveringsform kaldet ’Fleksibel Levering’, hvor varer stilles ved hoveddøren i specialindrettede kasser, så kunder kan slippe for at være hjemme under varemodtagelse.

Læs også: Nemlig.com indfører kø-system for at tackle bruger-storm: Bruger-antal steget med 400 procent i denne uge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere