Artikel top billede

Net-supermarked udvider dækningen: Så tæt er Nemlig.com på at dække hele landet

Omkring fem ud af seks husstande kan nu få leveret dagligvarer til døren.

Online-supermarkedet Nemlig udvider sin dækning, så langt flere husstande i Danmark, kan få tilsendt dagligvarer til døren.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Fra og med 19. maj kan omkring fem ud af seks husstande bestille varer igennem selskabet netbutik.

Der vil Nemlig levere varer ud til hele Hovedstadsområdet og Fyn, store dele af Øst- og Midtjylland, samt Vest- og Sydsjælland og Nykøbing Falster.

For web-supermarkedet er der tale om den største geografiske udvidelse til dato.

”Det er en meget stor strategisk geografisk udvidelse. For to måneder siden udvidede vi til også at levere i Aalborg og gik fra at dække 63 til 68 pct. af alle husstande i Danmark. Nu går vi fra 68 pct. til at dække 83 pct. Det er et vigtigt skridt på vej mod at levere dagligvarer til hele Danmark,” siger Nemlig CEO og stifter Stefan Plenge til Finans.

Corona-boom

Mens mange forretninger oplever hel eller delvis lukning for at undgå smittespredning, har Nemlig web-baseret forretning givet en øget efterspørgsel efter levering af dagligvarer.

I marts meldte virksomheden om en firedobling af antallet af nyoprettede brugere og måtte indføre køsystemer for at tackle den boomende efterspørgsel.

”Onlinehandlen af dagligvarer har fået et ekstra skub i 2020, hvor indkøbsvanerne har ændret sig radikalt efter udbruddet af Covid-19. Hos nemlig.com mærker vi en stor efterspørgsel fra danskerne, og med denne udvidelse kommer nemlig.com samlet set til at levere til mere end 4 ud af 5 husstande i Danmark,” siger Stefan Plenge.

Under den verserende corona-pandemi har Nemlig introduceret en ny leveringsform kaldet ’Fleksibel Levering’, hvor varer stilles ved hoveddøren i specialindrettede kasser, så kunder kan slippe for at være hjemme under varemodtagelse.

Læs også: Nemlig.com indfører kø-system for at tackle bruger-storm: Bruger-antal steget med 400 procent i denne uge
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere