Mindre spam i sigte: Nyt Microsoft-værktøj vil masse-emails til livs

Microsoft forsøger sig med et nyt email-værktøj, der skal afværge såkaldte ’email-storme’.

Masse-emails, hvor hundred- eller tusindvis af indbokse plages af uhensigtsmæssige, ’besvar alle’ e-mails kan snart være fortid.

Den uheldige gestus, også kendt som ’reply allpocalypse’ eller ’mail-storms’, vil nemlig kunne minimeres med et nyt værktøj, som Microsoft i øjeblikket afprøver i både Office 365 og Exchange Online.

Værktøjet fungerer ved at blokere for en ’besvar alle’ mail når serveren mistænker, at muligheden er slået til ved en fejl.

Blokeringen er i første ombæring indstillet til at opsnappe den ellevte masse-email udsendt til over 5.000 brugere indenfor en time - en såkaldt ’Reply All Storm Protection’.

De store mængder emails der skal til, for blokeringen aktiveres gør, at featuren i første ombæring kun vil være brugbar i store organisationer.

”På sigt er hensigten at fintune og justere værktøjet med afsæt i telemetri og bruger-feedback, så værktøjet kan benyttes af endnu breddere vifte af Office 365 brugere,” skriver Microsoft på sin blog.

Læs også: Firefox-feature vil gøre det nemmere at holde annoncører og spam for døren
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.