Artikel top billede

Mindre spam i sigte: Nyt Microsoft-værktøj vil masse-emails til livs

Microsoft forsøger sig med et nyt email-værktøj, der skal afværge såkaldte ’email-storme’.

Masse-emails, hvor hundred- eller tusindvis af indbokse plages af uhensigtsmæssige, ’besvar alle’ e-mails kan snart være fortid.

Den uheldige gestus, også kendt som ’reply allpocalypse’ eller ’mail-storms’, vil nemlig kunne minimeres med et nyt værktøj, som Microsoft i øjeblikket afprøver i både Office 365 og Exchange Online.

Værktøjet fungerer ved at blokere for en ’besvar alle’ mail når serveren mistænker, at muligheden er slået til ved en fejl.

Blokeringen er i første ombæring indstillet til at opsnappe den ellevte masse-email udsendt til over 5.000 brugere indenfor en time - en såkaldt ’Reply All Storm Protection’.

De store mængder emails der skal til, for blokeringen aktiveres gør, at featuren i første ombæring kun vil være brugbar i store organisationer.

”På sigt er hensigten at fintune og justere værktøjet med afsæt i telemetri og bruger-feedback, så værktøjet kan benyttes af endnu breddere vifte af Office 365 brugere,” skriver Microsoft på sin blog.

Læs også: Firefox-feature vil gøre det nemmere at holde annoncører og spam for døren
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere