Artikel top billede

(Foto: Helloquence on Unsplash)

Visma-selskab taber omsætning efter opsplitning

Det Visma-ejede selskab Dataløn kommer ud af 2019 med et fald i omsætning.

Visma Dataløn, der er ejet af den norske Visma-koncern, kommer ud af 2019 med et fald i omsætning.

Det viser selskabets netop udsendte regnskab for 2019.

Omsætningen er faldet fra 497 millioner kroner i 2018 til 315 millioner kroner i 2019 svarende til et fald på 182 millioner kroner eller 36 procent.

Faldet i omsætning sker efter, at Visma Bluegarden i begyndelse af 2019 blev splittet op i henholdsvis Visma Dataløn og Visma Enterprise.

Ifølge ledelsen skyldes omsætningsfaldet alene opslitningen af selskabet og er på linje med forventningerne på baggrund af øget fokus på selskabets kernekompetencer inden for lønsystemer og administrative services.

Den tidligere lønvirksomhed Bluegarden blev i efteråret 2017 opkøbt af Visma og siden hen lagt sammen med Visma Dataløn, Team Siri Holding og Team Siri ApS.

Læs også: Visma Bluegarden har haft stilstand på bundlinjen i fire år: Nu hæver selskabet overskuddet markant

Bundlinjen for Visma Dataløn i 2019 er stort set uændret, og ender på 89,3 millioner kroner mod 90,2 millioner kroner i 2018.

Ledelsen bemærker samtidig, at coronakrisen ikke har haft indflydelse på selskabets 2019-regnskab, men at man forventer en negativ indvirkning på omsætning og profit for 2020.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere