Artikel top billede

(Foto: Helloquence on Unsplash)

Visma-selskab taber omsætning efter opsplitning

Det Visma-ejede selskab Dataløn kommer ud af 2019 med et fald i omsætning.

Visma Dataløn, der er ejet af den norske Visma-koncern, kommer ud af 2019 med et fald i omsætning.

Det viser selskabets netop udsendte regnskab for 2019.

Omsætningen er faldet fra 497 millioner kroner i 2018 til 315 millioner kroner i 2019 svarende til et fald på 182 millioner kroner eller 36 procent.

Faldet i omsætning sker efter, at Visma Bluegarden i begyndelse af 2019 blev splittet op i henholdsvis Visma Dataløn og Visma Enterprise.

Ifølge ledelsen skyldes omsætningsfaldet alene opslitningen af selskabet og er på linje med forventningerne på baggrund af øget fokus på selskabets kernekompetencer inden for lønsystemer og administrative services.

Den tidligere lønvirksomhed Bluegarden blev i efteråret 2017 opkøbt af Visma og siden hen lagt sammen med Visma Dataløn, Team Siri Holding og Team Siri ApS.

Læs også: Visma Bluegarden har haft stilstand på bundlinjen i fire år: Nu hæver selskabet overskuddet markant

Bundlinjen for Visma Dataløn i 2019 er stort set uændret, og ender på 89,3 millioner kroner mod 90,2 millioner kroner i 2018.

Ledelsen bemærker samtidig, at coronakrisen ikke har haft indflydelse på selskabets 2019-regnskab, men at man forventer en negativ indvirkning på omsætning og profit for 2020.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere