Artikel top billede

(Foto: Copyright: Anne Mie Dreves / Anne Mie Dreves)

Microsoft-topchef Nana Bule træder ind i bestyrelsen hos dansk tænketank

Microsofts danske topchef får endnu en bestyrelsespost. Denne gang er det en plads i bestyrelsen hos tænketanken Axcelfuture.

Nana Bule, Microsofts danske landechef, har fået plads i bestyrelsen hos Axcelfuture - en tænketank rettet mod erhvervslivet.

Ifølge organisationen selv er det Danmarks eneste tænketank for erhvervslivet, for investeringsklimaet og for teknologien.

Axcelfuture blev oprindeligt skabt på grundlag af en donation fra
medarbejdere i kapitalfonden Axcel og siden også projektstøtte fra eksterne partnere med det formål at fremme investeringsklimaet i Danmark.

I et Linkedin-opsalg byder Axcelfutures direktør Joachim Sperling velkommen til Nana Bule.

"Det giver rigtig meget mening for Axcelfuture, og jeg glæder mig til samarbejdet," skriver han.

Læs også: Microsoft har det suverænt bedste image i den danske it-branche: Vinder klart Computerworld Image 2020

Endnu en bestyrelsespost

Nana Bule er i forvejen bestyrelsesmedlem i Energinet og Arla og desuden medlem af DI’s Hovedbestyrelse og Erhvervspolitiske udvalg.

Axcelfuture har som mål at skabe værdi for samfundet i form af i form af velstand, jobs eller bedre og mere bæredygtig udnyttelse af Danmarks ressourcer.


Axcelfuture er uafhængig af politiske interesser, men har siden 2012 inviteret forskellige politiske interesser med i tænketankens arbejde.

Læs også: Microsoft Danmark ansætter topprofil fra Økonomistyrelsen som ny direktør: Her er den nye ledelse for den danske forretning