Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Microsoft-topchef Nana Bule træder ind i bestyrelsen hos dansk tænketank

Microsofts danske topchef får endnu en bestyrelsespost. Denne gang er det en plads i bestyrelsen hos tænketanken Axcelfuture.

Nana Bule, Microsofts danske landechef, har fået plads i bestyrelsen hos Axcelfuture - en tænketank rettet mod erhvervslivet.

Ifølge organisationen selv er det Danmarks eneste tænketank for erhvervslivet, for investeringsklimaet og for teknologien.

Axcelfuture blev oprindeligt skabt på grundlag af en donation fra
medarbejdere i kapitalfonden Axcel og siden også projektstøtte fra eksterne partnere med det formål at fremme investeringsklimaet i Danmark.

I et Linkedin-opsalg byder Axcelfutures direktør Joachim Sperling velkommen til Nana Bule.

"Det giver rigtig meget mening for Axcelfuture, og jeg glæder mig til samarbejdet," skriver han.

Læs også: Microsoft har det suverænt bedste image i den danske it-branche: Vinder klart Computerworld Image 2020

Endnu en bestyrelsespost

Nana Bule er i forvejen bestyrelsesmedlem i Energinet og Arla og desuden medlem af DI’s Hovedbestyrelse og Erhvervspolitiske udvalg.

Axcelfuture har som mål at skabe værdi for samfundet i form af i form af velstand, jobs eller bedre og mere bæredygtig udnyttelse af Danmarks ressourcer.


Axcelfuture er uafhængig af politiske interesser, men har siden 2012 inviteret forskellige politiske interesser med i tænketankens arbejde.

Læs også: Microsoft Danmark ansætter topprofil fra Økonomistyrelsen som ny direktør: Her er den nye ledelse for den danske forretningCIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.