Artikel top billede

Dom: Apples nye magiske keyboard: Øv, det fungerer irriterende godt!

Apple slipper rigtig godt fra at genopfinde iPad-tastaturet. Det er ualmindeligt irriterende, for prisen er svær at leve med.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se, hvilken af Apples iPad-nyheder fra foråret, der er mest lovende
  • Få Computerworlds dom over Apples nye 'Magic Keyboard'
894
4:30 min
iPad’en som elektronisk sensation har mere end ti år på bagen, men det har været noget af en udvikling igennem i mellemtiden.

Det overrasker næppe nogen, at de er blevet stadigt hurtigere, slankere og mere kapable med tiden. Det bliver elektronik jo.

Hvad der måske er mere uventet, er den drejning som iPad-universet har taget de seneste år.

Nu skal der kunne bestilles noget på en iPad: Kontorprogrammer, mails og webmøder kan sagtens ordnes her, mens iPad-økosystemet bugner med mobile apps og endda tilbyder mere avancerede apps, som Adobes fulde Photoshop der kan udnytte touch-, mus- og pen-input.

Derfor er trenden også gået mod stadigt større enheder med stadigt mere udstyr til at betjene.

Selv Apples billigste iPad byder på en større skærm end originalen fra 2010 og topmodellen, som vi tester i dag, strækker sig over 12,9 tommers herlighed, der synes at kunne give en Macbook Pro 13 kamp til stregen.

Læs også: Vi tester Macbook Pro 13: Det er nok det bedste køb, man kan finde i hele Apples portefølje

Apple sidste skridt mod at gøre iPad’en til en fuldblods kontormaskine, kom sammen med det nye tastaturcover, 'Magic Keyboard', der med sit indbyggede touch-felt skal vise sig at gøre den nye iPad til en troværdig assistent på arbejdet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter