Dom: Apples nye magiske keyboard: Øv, det fungerer irriterende godt!

Apple slipper rigtig godt fra at genopfinde iPad-tastaturet. Det er ualmindeligt irriterende, for prisen er svær at leve med.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Se, hvilken af Apples iPad-nyheder fra foråret, der er mest lovende
  • Få Computerworlds dom over Apples nye 'Magic Keyboard'
894
4:30 min
iPad’en som elektronisk sensation har mere end ti år på bagen, men det har været noget af en udvikling igennem i mellemtiden.

Det overrasker næppe nogen, at de er blevet stadigt hurtigere, slankere og mere kapable med tiden. Det bliver elektronik jo.

Hvad der måske er mere uventet, er den drejning som iPad-universet har taget de seneste år.

Nu skal der kunne bestilles noget på en iPad: Kontorprogrammer, mails og webmøder kan sagtens ordnes her, mens iPad-økosystemet bugner med mobile apps og endda tilbyder mere avancerede apps, som Adobes fulde Photoshop der kan udnytte touch-, mus- og pen-input.

Derfor er trenden også gået mod stadigt større enheder med stadigt mere udstyr til at betjene.

Selv Apples billigste iPad byder på en større skærm end originalen fra 2010 og topmodellen, som vi tester i dag, strækker sig over 12,9 tommers herlighed, der synes at kunne give en Macbook Pro 13 kamp til stregen.

Læs også: Vi tester Macbook Pro 13: Det er nok det bedste køb, man kan finde i hele Apples portefølje

Apple sidste skridt mod at gøre iPad’en til en fuldblods kontormaskine, kom sammen med det nye tastaturcover, 'Magic Keyboard', der med sit indbyggede touch-felt skal vise sig at gøre den nye iPad til en troværdig assistent på arbejdet.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 295kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 2.195 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?


Premium
Efter kæmpe kritik af Sundhedsplatformen: Nu afslutter Rigsrevisionen sagen
Region Hovedstanden har bragt så mange kritikpunkter vedrørende brugen af Sundhedsplatformen i orden, at Rigsrevisionen nu har valgt at afslutte sagen. Her er forklaringen.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.