Artikel top billede

(Foto: This photograph is provided by THE WHITE HOUSE as a courtesy and may be printed by the subject(s) in the photograph for personal use only. The photograph may not be manipulated in any way and may not be otherwise be reproduced, disseminated or broadcast, )

Trump forlænger forbud: Huawei ude i kulden i endnu et år

Den amerikanske regering forlænger handelsforbudet med Huawei og andre kinesiske virksomheder med endnu et år.

Den amerikanske præsident forlænger det verserende handelsforbud med kinesiske virksomheder, der udgør ’en trussel mod landets sikkerhed’.

Blandt de virksomheder berørt af forbuddet er den kinesiske mobil- og netværksgigant Huawei, som er forment fra at handle med blandt andet de amerikanske myndigheder, samt nøglevirksomheder som software-giganten Google og mobilchip-producenten ARM.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det nuværende forbud trådte i kraft 15. maj 2019 og blev i december udvidet med et regelsæt der skal sikre, at amerikanske virksomheder ikke kan handle med Huawei.

Senest i marts 2020 blev en ny lov vedtaget, der skal tvinge amerikanske televirksomheder til at fjerne eksisterende netværksudstyr fra Huawei.

Læs også: Huawei rykker dele af chip-produktionen hjem til Kina: Nye restriktioner fra USA på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere