Artikel top billede

Trump forlænger forbud: Huawei ude i kulden i endnu et år

Den amerikanske regering forlænger handelsforbudet med Huawei og andre kinesiske virksomheder med endnu et år.

Den amerikanske præsident forlænger det verserende handelsforbud med kinesiske virksomheder, der udgør ’en trussel mod landets sikkerhed’.

Blandt de virksomheder berørt af forbuddet er den kinesiske mobil- og netværksgigant Huawei, som er forment fra at handle med blandt andet de amerikanske myndigheder, samt nøglevirksomheder som software-giganten Google og mobilchip-producenten ARM.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det nuværende forbud trådte i kraft 15. maj 2019 og blev i december udvidet med et regelsæt der skal sikre, at amerikanske virksomheder ikke kan handle med Huawei.

Senest i marts 2020 blev en ny lov vedtaget, der skal tvinge amerikanske televirksomheder til at fjerne eksisterende netværksudstyr fra Huawei.

Læs også: Huawei rykker dele af chip-produktionen hjem til Kina: Nye restriktioner fra USA på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere