Artikel top billede

Facebook-ansatte kan forlade Silicon Valley og arbejde permanent hjemmefra - men det kan betyde mindre løn

Facebook har ekstraordinært tilbudt alle ansatte at arbejde hjemmefra permanent, hvis det ønskes. Medarbejderne kan derfor flytte fra Silicon Valley, men det kan betyde en mindre lønpose for medarbejderne, da gagen vil justeres efter leveomkostningerne.

Hundredvis af Facebook-ansatte, der bor i Silicon Valley, får nu mulighed for at slå sig ned andetsteds og samtidig beholde arbejdet hos verdens største sociale medie.

Facebook har nemlig tilbudt alle dets medarbejdere at arbejde remote permanent, hvis det altså ønskes.

Men det er ikke givet, at det er omkostningsfrit, hvis medarbejderne vælger at flytte fra Silicon Valley, der er kendt for uhyre høje boligpriser.

Lønnen vil nemlig justeres efter de leveomkostninger, som medarbejderne vil have det sted, de vælger at slå sig ned.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Læs også: Mark Zuckerberg i kursskifte: Nu kan Facebook-ansatte få lov til arbejde hjemmefra permanent

Selskabet, der er en af områdets største arbejdspladser, har bedt medarbejderne i USA, der er godkendt til at arbejde remote frem til 1. januar 2021, om at tilkendegive, hvor de planlægger at slå sig ned.

Facebook-stifteren Mark Zuckerberg har tidligere fortalt, at han regner med, at halvdelen af selskabets arbejdsstyrke vil tage imod tilbuddet om at arbejde hjemme fra over de næste fem til 10 år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere