(Foto: Dan Jensen)

Microsoft har allerede fundet 10 fejl i splinterny Windows 10-opdatering: Se dem her

Microsoft arbejder på at fikse en hel række problemer i den splinternye Windows 10-opdatering, der netop er blevet udsendt.

Kun en dag efter lanceringen er Microsoft i fuld gang med at løse en række problemer i den splinternye Windows 10 2004.

Microsoft lancerede den nye version af det store styresystem torsdag, hvilket du kan læse mere om her: [b]Microsoft klar med ny Windows 10: Her er alt, du skal vide om den store opdatering[/b]

Men allerede nu er der altså problemer, og Microsoft er i fuld gang med at løse en række issues i både Windows 10 2004 og Windows Server 2004.

De involverer blandt andet problemer med at koble på mere end en enkelt Bluetooth-enhed, problemer med refresh rate for pc’er med Intel GPU’er samt en tendens til pludselige genstarter for maskiner med ældre Nvidia GPU’er.

Desuden kan der opstå problemer, når man forsøger at tilkoble en Thunderbolt-dock, ligesom der er blevet rapporteret om problemer med, at mus i visse tilfælde taber forbindelsen

Du finder hele listen med nuværende 10 issues, som Microsoft har opdaget, på listen over selskabets ‘known issues' her


Premium
Finanstilsynet kritiserer Nets og udsteder tre påbud: Selskabet lever ikke op til sine forpligtelser i betalingsloven
Nets får tildelt tre påbud af Finanstilsynet, der kritiserer selskabet i stærke vendinger for ikke at leve op til sine forpligtelser i betalingsloven.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gør du dig klar til at skifte til cloud-løsninger
Med cloud-baseret infrastruktur har du mulighed for at kombinere høj pålidelighed med en skalerbar tilgang. Samtidig kan du sandsynligvis også reducere kompleksiteten i dit setup og dermed opnå mærkbare forbedring inden for sikkerhed og vedligeholdelse. Selve skiftet til cloud-baseret infrastruktur kan dog være kompliceret. Både for it, men også for den organisation og forretning der skal understøttes. I denne korte ebog kan du derfor få en række ideer og indspark til at sikre at din cloud-transformation er så effektiv og sikker som mulig.