Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft har allerede fundet 10 fejl i splinterny Windows 10-opdatering: Se dem her

Microsoft arbejder på at fikse en hel række problemer i den splinternye Windows 10-opdatering, der netop er blevet udsendt.

Kun en dag efter lanceringen er Microsoft i fuld gang med at løse en række problemer i den splinternye Windows 10 2004.

Microsoft lancerede den nye version af det store styresystem torsdag, hvilket du kan læse mere om her: [b]Microsoft klar med ny Windows 10: Her er alt, du skal vide om den store opdatering[/b]

Men allerede nu er der altså problemer, og Microsoft er i fuld gang med at løse en række issues i både Windows 10 2004 og Windows Server 2004.

De involverer blandt andet problemer med at koble på mere end en enkelt Bluetooth-enhed, problemer med refresh rate for pc’er med Intel GPU’er samt en tendens til pludselige genstarter for maskiner med ældre Nvidia GPU’er.

Desuden kan der opstå problemer, når man forsøger at tilkoble en Thunderbolt-dock, ligesom der er blevet rapporteret om problemer med, at mus i visse tilfælde taber forbindelsen

Du finder hele listen med nuværende 10 issues, som Microsoft har opdaget, på listen over selskabets ‘known issues' her
Premium
Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"
Der er én ting, som professor i cybersikkerhed Jens Myrup Pedersen ikke vil have skal overtage sit arbejdsliv. I mere end 20 år er det lykkedes ham at holde fast i sin beslutning, som han tog allerede før, han begyndte sin karriere i it-verdenen.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.