Artikel top billede

Bliv bedre til de virtuelle jobsamtaler: Jobindex klar med app til træning af jobsamtaler

Danmarks største job-portal, Jobindex, er klar med app, som brugerne kan anvende til på en sjov måde at øve sig på jobsamtaler, inden de skal næste job-samtale.

Danmarks største job-portal, Jobindex, er klar med en app, som brugerne kan anvende til at øve sig på at brænde igennem i jobsamtaler.

Jobindex - der ejer Computerworld - meddeler, at appen er den eneste af sin slags på markedet.

Deen bygger på den omfattende viden om jobsamtaler og lignende, som Jobindex gennem årene har opbygget som jobportal.

Appen hedder ‘Jobsamtalen’ og er udviklet i samarbejde med Studyminds, der ifølge Jobindex er eksperter i præstationsagt.

I appen optages jobsamtalen og dine svar, så du efter endt samtale kan høre, hvordan du har klaret dig.

Appen “hjælper danske jobsøgere med at styrke deres jobsamtale-oplevelse både online og ansigt til ansigt,” meddeler Jobindex.

“Med Jobindex’ nye app kan du træne på at svare på spørgsmålene på forhånd, så du virkelig kan være til stede i nuet, fuld af overskud og brænde igennem til din jobsamtale,” siger Jobindex-direktør Kaare Danielsen.

‘Jobsamtale’-appen er udviklet til også at kunne anvendes med VR-briller, hvilket gør, at man kan få en mere livagtig oplevelse af en jobsamtale i et virtuelt rum,

“For dig, der lider af præstationsangst, kan det ’snyde’ hjernen til at opleve de kognitive og emotionelle reaktioner, som du ville få i den rigtige situation, hvilket kan hjælpe dig med at lære at tackle din nervøsitet,” lyder det fra Jobindex.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere