Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

SAP CEO Christian Klein

Efter keynoten: SAP's nye CEO er ung, grøn og ikke bange for at love kunderne rigtigt meget

Sapphire Now 2020: SAP's nye CEO, Christian Klein, sætter modstandsdygtighed og samfund før profit - og vil have verdens største virksomheder med en grøn rejse.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvor SAPs nye solo-CEO ser virksomheden bevæge sig hen
  • Hvad Christian Klein lover kunderne
551
2:45 min
SAP Sapphire Now 2020: Egentligt skulle SAP's årlige Sapphire Now-konference være holdt under Floridas sol og palmer.

Men en global pandemi kom i vejen, og i stedet måtte de mange tusinde nysgerrige i stedet se ERP-gigantens nye solo-CEO, tyske Christian Klein, indtage en virtuel scene mandag klokken 17:00 dansk tid.

Computerworld sad også klar med notesblokken på hjemmekontoret, for i en tid, hvor næsten samtlige globale virksomheder - og de er ofte SAP-kunder - er i gang med at gentænke deres supply chains, skal der lyttes.

Ikke overraskende indledte den 40-årige Christian Klein med at sætte fokus på corona-krisen og på, hvordan den globale pandemi har sat fokus på at have mere resiliente virksomheder.

Kender du endnu ikke ordet resilens så er det, alt efter sammenhæng, enten et økosystems evne til at modstå skader og hurtigt komme sig - eller rent psykisk at have evnen til at håndtere stress, katastrofer eller anden modgang.

Begge dele kan der være behov for under en global krise, der har formået at ramme verdenen på både sundheden og pengepungen.

Først resilens, så profit
Lidt mere opsigtsvækkende var det dog, at den nye topchef fra sin virtuelle scene opfordrede virksomhederne til først og fremmest at tænke resilens - og dernæst profit:

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.