Artikel top billede

Sjællændere og københavnere er mest utilfredse med deres teleleverandører - syddanskerne er mest tilfredse

Der er store geografiske forskelle på danskernes tilfredshed med deres teleleverandører. De mest tilfredse kunder findes i Region Syddanmark.

Danskerne i Region Syddanmark er de mest tilfredse med deres tele- og bredbåndsleverandører, mens kunderne på Sjælland er de mest utilfredse.

Det viser en ny undersøgelse fra brancheorganisationen Teleindustrien.

“Undersøgelsen viser, at det for både bredbånd og mobildækning er kunderne i Region Syddanmark, der er de mest tilfredse, mens kunder i Region Sjælland og Region Hovedstaden er de mindst tilfredse,” meddeler brancheorganisationen i denne meddelelse.

Ifølge Teleindustrien er årsagen til, at danskerne i Region Syddanmark er mest tilfredse åbenlys.

Region Syddanmark har nemlig ‘en meget høj tilgængelighed af bredbånd, mens der særligt i Region Sjælland er en lavere tilgængelighed af bredbånd med mulighed for høje hastigheder,” lyder konklusionen.

Når det gælder mobildækning har der i især hovedstadsområdet gennem flere år været det, som organisaitonen kalder for ‘mange udfordringer’ med at sikre en ‘effektiv udbygning af mobilnettene,’ hvilket kan være årsagen til den utilfredsheden.

Undersøgelsen viser dog samtidig, at de fleste danskere er godt tilfredse med dækningen på deres mobiltelefoner.

“For mobilkunderne er det særligt prisen og dækningen, der er afgørende for at deres selskab kan vurderes som værende perfekt. For bredbåndskunderne er det særligt prisen, stabiliteten og bredbåndshastigheden, der er afgørende for om deres selskab kan vurderes som perfekt,” lyder det fra Teleindustrien.

Du finder hele oversigten fra Teleindustrien her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere