Artikel top billede

Sjællændere og københavnere er mest utilfredse med deres teleleverandører - syddanskerne er mest tilfredse

Der er store geografiske forskelle på danskernes tilfredshed med deres teleleverandører. De mest tilfredse kunder findes i Region Syddanmark.

Danskerne i Region Syddanmark er de mest tilfredse med deres tele- og bredbåndsleverandører, mens kunderne på Sjælland er de mest utilfredse.

Det viser en ny undersøgelse fra brancheorganisationen Teleindustrien.

“Undersøgelsen viser, at det for både bredbånd og mobildækning er kunderne i Region Syddanmark, der er de mest tilfredse, mens kunder i Region Sjælland og Region Hovedstaden er de mindst tilfredse,” meddeler brancheorganisationen i denne meddelelse.

Ifølge Teleindustrien er årsagen til, at danskerne i Region Syddanmark er mest tilfredse åbenlys.

Region Syddanmark har nemlig ‘en meget høj tilgængelighed af bredbånd, mens der særligt i Region Sjælland er en lavere tilgængelighed af bredbånd med mulighed for høje hastigheder,” lyder konklusionen.

Når det gælder mobildækning har der i især hovedstadsområdet gennem flere år været det, som organisaitonen kalder for ‘mange udfordringer’ med at sikre en ‘effektiv udbygning af mobilnettene,’ hvilket kan være årsagen til den utilfredsheden.

Undersøgelsen viser dog samtidig, at de fleste danskere er godt tilfredse med dækningen på deres mobiltelefoner.

“For mobilkunderne er det særligt prisen og dækningen, der er afgørende for at deres selskab kan vurderes som værende perfekt. For bredbåndskunderne er det særligt prisen, stabiliteten og bredbåndshastigheden, der er afgørende for om deres selskab kan vurderes som perfekt,” lyder det fra Teleindustrien.

Du finder hele oversigten fra Teleindustrien her.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere