Artikel top billede

Dansk it-startup får kapitalindsprøjtning på 50 millioner fra velhavende Danske Bank-kunder

Det danske it-selskab Cobiro har netop hentet 50 millioner kroner hos en række velhavende kunder i Danske Bank.

Det kun fire år gamle it-selskab Cobiro har netop fået skudt 50 millioner kroner ind i virksomheden.

Kapitalindsprøjtningen kommer fra en række af Danske Banks velhavende kunder.

Det skriver Børsen.

Cobiro står bag en platform, hvor kunder kan oprette hjemmesider og webshops. Selskabet har i dag omkring 100.000 kunder verden over.

Med den friske kapital er selskabet på vej til at blive en milliard kroner værd. Oveni investeringer modtager Cobiro også et lån på 25 millioner kroner af Danske Bank.

"Hvis man er i konkurrence med alle i hele verden indenfor ét felt, så nytter det ikke noget, at vi laver en 20-årig vækstplan. Det går for langsomt, og derfor er pengene vigtige for at give virksomheden det rigtige skub,” siger Bo Krogsgaard, administrerende direktør i Cobiro, til Børsen.

Investeringern sker som et led i Danske Banks indsats for at bygge bro mellem iværksætterkunderne og bankens velhaverkunder.

Læs også: Danske Templafy lander kapitalindsprøjtning på 175 millioner kroner: Nu venter international satsning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere