Hvad bør virksomheder gøre for at skabe arbejdsglæde og for at tiltrække it-professionelle som dig?

Brug 5 minutter på at besvare vores anonyme spørgeskema og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til en god valgfri restaurant.

Hvad bør danske it-virksomheder gøre for at skabe arbejdsglæde og for at tiltrække it-professionelle som dig?

Det undersøgte vi på Computerworld i 2018/2019 i samarbejde vores søsterselskab it-jobbank – hvor vi spurgte mere end 3.000 it-professionelle.

Svarene var både oplysende og til tider overraskende, men de gjorde os samtidig endnu mere nysgerrige på, hvad folk som dig tænker om arbejdsglæde, ledelse, jobskifte og livet på en arbejdsplads.

I 2020 vil vi gerne blive endnu klogere på, hvad en arbejdsplads og et job skal tilbyde dig for at være interessant – for dermed at kunne rådgive virksomhederne bedre, når det skal der præsentere jobbene for dig.

Derfor har vi brug for din hjælp. Brug 5 minutter på at besvare vores anonyme spørgeskema og deltag samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til en god valgfri restaurant.

Du starter undersøgelsen ved at klikke her

P.S. Hvis du allerede har svaret på undersøgelsen, så siger vi tak og du behøver ikke at foretage dig yderligere.mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.