Trods svære tider for rejsebranchen: Dansk hotelplatform oplever medvind og henter tocifret millionbeløb

Danske AeroGuest digitale løsninger til hoteller gør det lettere for gæster at holde afstand. Det har skabt interesse fra hoteller i hele verden.

Rejsebranchen og hotellerne har haft svære vilkår under coronakrisen.

Men alligevel oplever den dansk it-startup AeroGuest, der har skabt en digital hotelplatform, medvind og henter nu et tocifret millionbeløb fra Vækstfonden og venturefonden Byfounders.

Det skriver Børsen.

AeroGuests løsninger gør det muligt for gæster at vælge værelse på computeren, foretage check-in digitalt og låse hoteldørene op med smartphonen.

Alt sammen noget, der kan minimere køen ved skranken i hotellernes receptioner, og som dermed giver bedre mulighed for at holde afstand.

Det har vakt interesse fra hoteller over hele kloden under coronakrisen, oplyser selskabet stifter og administrerende direktør Martin Sponhotlz til Børsen.

“Vi er blevet globale under krisen. Især har vi flere hoteller i USA, der viser interesse. Før krisen var vi kun i Skandinavien, så det er en kæmpe milepæl for os,” siger han til avisen.

Læs også: Sådan kommer vækstkometen Dixa gennem corona-krisen: Udskyder åbning af USA-kontor - men hyrer 40 udviklere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?