Artikel top billede

Trods svære tider for rejsebranchen: Dansk hotelplatform oplever medvind og henter tocifret millionbeløb

Danske AeroGuest digitale løsninger til hoteller gør det lettere for gæster at holde afstand. Det har skabt interesse fra hoteller i hele verden.

Rejsebranchen og hotellerne har haft svære vilkår under coronakrisen.

Men alligevel oplever den dansk it-startup AeroGuest, der har skabt en digital hotelplatform, medvind og henter nu et tocifret millionbeløb fra Vækstfonden og venturefonden Byfounders.

Det skriver Børsen.

AeroGuests løsninger gør det muligt for gæster at vælge værelse på computeren, foretage check-in digitalt og låse hoteldørene op med smartphonen.

Alt sammen noget, der kan minimere køen ved skranken i hotellernes receptioner, og som dermed giver bedre mulighed for at holde afstand.

Det har vakt interesse fra hoteller over hele kloden under coronakrisen, oplyser selskabet stifter og administrerende direktør Martin Sponhotlz til Børsen.

“Vi er blevet globale under krisen. Især har vi flere hoteller i USA, der viser interesse. Før krisen var vi kun i Skandinavien, så det er en kæmpe milepæl for os,” siger han til avisen.

Læs også: Sådan kommer vækstkometen Dixa gennem corona-krisen: Udskyder åbning af USA-kontor - men hyrer 40 udviklere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere