Artikel top billede

(Foto: HARNZ)

Mesterskab i digital pæle-sidning: Vinderen fik 25.000 dollars

For nyligt blev årets Finger on the app event afholdt. Over en million spillere var med på den minimalistiske leg, som ganske enkelt består i at se, hvem der kan holde fingeren på skærmen længst tid.

Reglerne er simple: Vinderne får som udgangspunkt 25.000 dollars, og det driver folk til at sidde i dagevis med pegefingeren på telefonen.

Imens kan man glæde sig over, at konkurrentfeltet langsomt bliver mindre, i takt med at andre spillere giver op.

For at undgå snyd er der indbygget en funktion, hvor spilleren løbende bliver bedt om at flytte fingeren til et nyt punkt på skærmen – uden at løfte fingeren vel at mærke. På den måde undgår man, at flere spillere kan skiftes, og spillet bliver også en øvelse udi, hvem der kan holde sig vågen længst.

Spillet har et twist, i og med at brugere, som giver op, kan stemme på, hvor stor præmien skal være til vinderen. Spillere kan stemme på et beløb mellem 1 og 25.000 dollars.

Dermed har spillet også karakter af et socialt eksperiment, hvor spillernes ærgrelse og beundring over de andre brugere spiller en rolle.

Den digital pælesidning varede lidt over 70 timer får, og de sidste timer var dramatiske. En række brugere blev af arrangørerne bestukket til at give op mod kontante penge. Flere accepterede Til sidst var kun 4 spillere tilbage, og de modtog til sidst et personligt opkald om, at alle havde vundet 20.000 dollars.

Finger on the app er udviklet af den 21-årige youtuber Jimmy “MrBeast” Donaldson, der er kendt for at arrangere events med store pengegaver. MrBeast var den syvende mest fulgte youtuber på verdensplan i 2019 med 26,6 mio. følgere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere