Artikel top billede

(Foto: HARNZ)

Mesterskab i digital pæle-sidning: Vinderen fik 25.000 dollars

For nyligt blev årets Finger on the app event afholdt. Over en million spillere var med på den minimalistiske leg, som ganske enkelt består i at se, hvem der kan holde fingeren på skærmen længst tid.

Reglerne er simple: Vinderne får som udgangspunkt 25.000 dollars, og det driver folk til at sidde i dagevis med pegefingeren på telefonen.

Imens kan man glæde sig over, at konkurrentfeltet langsomt bliver mindre, i takt med at andre spillere giver op.

For at undgå snyd er der indbygget en funktion, hvor spilleren løbende bliver bedt om at flytte fingeren til et nyt punkt på skærmen – uden at løfte fingeren vel at mærke. På den måde undgår man, at flere spillere kan skiftes, og spillet bliver også en øvelse udi, hvem der kan holde sig vågen længst.

Spillet har et twist, i og med at brugere, som giver op, kan stemme på, hvor stor præmien skal være til vinderen. Spillere kan stemme på et beløb mellem 1 og 25.000 dollars.

Dermed har spillet også karakter af et socialt eksperiment, hvor spillernes ærgrelse og beundring over de andre brugere spiller en rolle.

Den digital pælesidning varede lidt over 70 timer får, og de sidste timer var dramatiske. En række brugere blev af arrangørerne bestukket til at give op mod kontante penge. Flere accepterede Til sidst var kun 4 spillere tilbage, og de modtog til sidst et personligt opkald om, at alle havde vundet 20.000 dollars.

Finger on the app er udviklet af den 21-årige youtuber Jimmy “MrBeast” Donaldson, der er kendt for at arrangere events med store pengegaver. MrBeast var den syvende mest fulgte youtuber på verdensplan i 2019 med 26,6 mio. følgere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere