Artikel top billede

Mesterskab i digital pæle-sidning: Vinderen fik 25.000 dollars

For nyligt blev årets Finger on the app event afholdt. Over en million spillere var med på den minimalistiske leg, som ganske enkelt består i at se, hvem der kan holde fingeren på skærmen længst tid.

Reglerne er simple: Vinderne får som udgangspunkt 25.000 dollars, og det driver folk til at sidde i dagevis med pegefingeren på telefonen.

Imens kan man glæde sig over, at konkurrentfeltet langsomt bliver mindre, i takt med at andre spillere giver op.

For at undgå snyd er der indbygget en funktion, hvor spilleren løbende bliver bedt om at flytte fingeren til et nyt punkt på skærmen – uden at løfte fingeren vel at mærke. På den måde undgår man, at flere spillere kan skiftes, og spillet bliver også en øvelse udi, hvem der kan holde sig vågen længst.

Spillet har et twist, i og med at brugere, som giver op, kan stemme på, hvor stor præmien skal være til vinderen. Spillere kan stemme på et beløb mellem 1 og 25.000 dollars.

Dermed har spillet også karakter af et socialt eksperiment, hvor spillernes ærgrelse og beundring over de andre brugere spiller en rolle.

Den digital pælesidning varede lidt over 70 timer får, og de sidste timer var dramatiske. En række brugere blev af arrangørerne bestukket til at give op mod kontante penge. Flere accepterede Til sidst var kun 4 spillere tilbage, og de modtog til sidst et personligt opkald om, at alle havde vundet 20.000 dollars.

Finger on the app er udviklet af den 21-årige youtuber Jimmy “MrBeast” Donaldson, der er kendt for at arrangere events med store pengegaver. MrBeast var den syvende mest fulgte youtuber på verdensplan i 2019 med 26,6 mio. følgere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere