Tesla sænker mærkbart prisen på spritny SUV

Teslas el-SUV, Model Y, bliver sat ned med 3.000 dollar inden den får sin danske salgsdebut.

Bilproducenten og teknologivirksomheden Tesla sænker prisen på sin mest prisvenlige eldrevne SUV, Model Y, så debutprisen for en Model Y med ’Long Range Dual Motor’ nu lander under den magiske grænse på 50.000 amerikanske dollar. Det svarer til 332.700 kroner før eventuelle afgifter.

Det skriver netmediet Electrek, som henviser til selskabets hjemmeside, hvoraf det fremgår, at debutprisen nu er sænket med 3.000 dollar. Prisen på den billigste Model Y variant forbliver dog uændret: 37.990 dollar.

Prisreduktionen beskrives som værende ’overraskende’ for en model som fik sin salgsstart for blot få måneder siden.

Selskabet har igennem de seneste måneder sænket priserne på flere af sine modeller, ved blandt andet at sænke prisen på sin populære Model 3.

Herhjemme kan eventuelle prisreduktioner i sagens natur ikke fås på Model Y, da den endnu ikke har fået sin salgsstart på det danske marked.

Læs også: Elon Musk fik gigantisk lønpakke for to år siden: Nu er han tæt på udløse endnu en vild milliardbonus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.