Artikel top billede

Tesla sænker mærkbart prisen på spritny SUV

Teslas el-SUV, Model Y, bliver sat ned med 3.000 dollar inden den får sin danske salgsdebut.

Bilproducenten og teknologivirksomheden Tesla sænker prisen på sin mest prisvenlige eldrevne SUV, Model Y, så debutprisen for en Model Y med ’Long Range Dual Motor’ nu lander under den magiske grænse på 50.000 amerikanske dollar. Det svarer til 332.700 kroner før eventuelle afgifter.

Det skriver netmediet Electrek, som henviser til selskabets hjemmeside, hvoraf det fremgår, at debutprisen nu er sænket med 3.000 dollar. Prisen på den billigste Model Y variant forbliver dog uændret: 37.990 dollar.

Prisreduktionen beskrives som værende ’overraskende’ for en model som fik sin salgsstart for blot få måneder siden.

Selskabet har igennem de seneste måneder sænket priserne på flere af sine modeller, ved blandt andet at sænke prisen på sin populære Model 3.

Herhjemme kan eventuelle prisreduktioner i sagens natur ikke fås på Model Y, da den endnu ikke har fået sin salgsstart på det danske marked.

Læs også: Elon Musk fik gigantisk lønpakke for to år siden: Nu er han tæt på udløse endnu en vild milliardbonus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere