Artikel top billede

Tesla sænker mærkbart prisen på spritny SUV

Teslas el-SUV, Model Y, bliver sat ned med 3.000 dollar inden den får sin danske salgsdebut.

Bilproducenten og teknologivirksomheden Tesla sænker prisen på sin mest prisvenlige eldrevne SUV, Model Y, så debutprisen for en Model Y med ’Long Range Dual Motor’ nu lander under den magiske grænse på 50.000 amerikanske dollar. Det svarer til 332.700 kroner før eventuelle afgifter.

Det skriver netmediet Electrek, som henviser til selskabets hjemmeside, hvoraf det fremgår, at debutprisen nu er sænket med 3.000 dollar. Prisen på den billigste Model Y variant forbliver dog uændret: 37.990 dollar.

Prisreduktionen beskrives som værende ’overraskende’ for en model som fik sin salgsstart for blot få måneder siden.

Selskabet har igennem de seneste måneder sænket priserne på flere af sine modeller, ved blandt andet at sænke prisen på sin populære Model 3.

Herhjemme kan eventuelle prisreduktioner i sagens natur ikke fås på Model Y, da den endnu ikke har fået sin salgsstart på det danske marked.

Læs også: Elon Musk fik gigantisk lønpakke for to år siden: Nu er han tæt på udløse endnu en vild milliardbonus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere