Artikel top billede

Nokia kaster nyt våben ind i mobilkampen: Kan opgradere 4G-stationer til 5G med en softwareopdatering

Nokia lover milliardbesparelser for teleoperatørerne. Selskabets 4G-stationer kan nu opgraderes til 5G blot med en softwareopdatering.

Markedet for grej til mobiloperatører er ramt af stormvejr efter USA’s frontalangreb på Huawei, som ellers hidtil har siddet på tronen som verdens største leverandør på området.

Finske Nokia og svenske Ericsson vejrer morgenluft, og nu kaster Nokia et nyt våben ind i kampen.

Selskabet har i dag lanceret ny software, som gør det muligt for mobilselskaberne at opgradere 4G-radiostationer til 5G blot med en softwareopdatering.

Ifølge en pressemeddelelse fra Nokia vil det spare mobiloperatører verden over for store milliardudgifter til design af mobilmaster og tilhørende udstyr samt til at sende teknikere ud til eksisterende masteinstallationer.

Nokia skriver, at den nye software i dag kan opgradere omkring en million radiostationer. Ved årets udgang vil tallet være vokset til 3,1 millioner, og næste år vil fem millioner radiostationer kunne opgraderes.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere