Artikel top billede

Office 365: Microsoft er klar med fire fikse features, der vil gøre dig til en bedre kollega

Kontorpakken Microsoft 365 udvides med en stribe funktioner, der gør det lettere at arbejde sammen og hjemme i en corona-præget tid.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få overblikket over Microsoft 365's nye features
  • Se, hvordan de vil gøre dig til en bedre kollega
548
2:45 min
Corona-krisen har vendt op og ned på, hvordan mange arbejdspladser fungerer.

Kontoret er rykket ind i de ansattes hjem, fjernarbejde er blevet hverdag, og grænserne mellem hjemmet og arbejdspladsen er blevet sløret.

Ifølge Microsoft selv har de seneste måneder budt på en tidobling af videoopkald foretaget igennem kontorpakken Microsoft 365, mens antallet af sendte beskeder uden for kontortiden er vokset med 52 procent.

Selv weekenderne er ikke fredede, noterer selskabet, som kan melde om en fordobling af chat-aktiviteten på samarbejdsaplatformen Teams i netop weekenderne.

I sin seneste opdatering til Microsoft 365-kontorpakken, udgiver Microsoft nu fire værktøjer, som kan komme de stresspåvirkninger til livs.

De vil gøre det lettere at holde skodderne mellem kontoret og hjemmet tætte - og dermed også gøre dig til en bedre kollega.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Hackergruppen Conti er drevet som en virksomhed, men produktet er ransomware – sådan er en af verdens største hackergrupper bygget op

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

KMD skal tvinges tilbage på vækstsporet efter år med effektiviseringer: Her er målet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Smart it-projekt har ført til enorme gevinster hos Københavns Kommune: Nu kører omkring en million sager igennem ServiceNow om året

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lundbeck bruger hvert år et tocifret millionbeløb på it-services hos NNIT: Sådan vurderer Lundbeck-CIO'en NNIT's store salgsmanøvre

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

KMD næsten 20-dobler sit overskud: Forventer kæmpedyk i omsætningen


CIO
10 gratis artikler: Få gode råd fra Danmarks bedste it-ledere