Artikel top billede

(Foto: Telenor/PR)

Telenor fortsætter med at vokse i Danmark: 17.000 nye mobilkunder siden nytår

Telenor forstærker sin position som landets næststørste mobilselskab. 11.000 nye kunder kom til i andet kvartal af 2020, så selskabet nu har godt 1,6 millioner kunder i Danmark.

Telenor fortsætter væksten i Danmark. Det viser regnskabet for andet halvår, som bliver præsenteret i dag.

Siden nytår har selskabet fået 17.000 nye mobilkunder - heraf alene 11.000 i andet kvartal af 2020.

Selskabet har nu 1,654 millioner mobilkunder og er landets næststørste selskab.

Indtjeningen er også fortsat stabil trods Corona. EBITDA-indtjening var i andet kvartal på 222 millioner kroner, og indtjeningsgrad var på 25 procent. Omsætningen var på 899 millioner kroner.

“Vi har investeret i en mangeårig digital transformation, hvilket har gjort os mere effektive og banet vejen for nye væksttiltag og udvikling af nye produkter i alle segmenter,” siger Jesper Hansen, administrerende direktør i Telenor Danmark.

”Vi mærker en rigtig stor efterspørgsel på vores IoT-løsninger og rådgivning, og vi har allerede indgået aftaler med en håndfuldstore erhvervskunder og har flere aftaler på vej ind. Med lanceringen af vores IoT-portefølje bygger vi videre på vores store machine-to-machine-forretning, idet vi allerede har over 350.000 simkort siddende rundt omkring i enheder eller maskiner,” siger Jesper Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere