Artikel top billede

Telenor fortsætter med at vokse i Danmark: 17.000 nye mobilkunder siden nytår

Telenor forstærker sin position som landets næststørste mobilselskab. 11.000 nye kunder kom til i andet kvartal af 2020, så selskabet nu har godt 1,6 millioner kunder i Danmark.

Telenor fortsætter væksten i Danmark. Det viser regnskabet for andet halvår, som bliver præsenteret i dag.

Siden nytår har selskabet fået 17.000 nye mobilkunder - heraf alene 11.000 i andet kvartal af 2020.

Selskabet har nu 1,654 millioner mobilkunder og er landets næststørste selskab.

Indtjeningen er også fortsat stabil trods Corona. EBITDA-indtjening var i andet kvartal på 222 millioner kroner, og indtjeningsgrad var på 25 procent. Omsætningen var på 899 millioner kroner.

“Vi har investeret i en mangeårig digital transformation, hvilket har gjort os mere effektive og banet vejen for nye væksttiltag og udvikling af nye produkter i alle segmenter,” siger Jesper Hansen, administrerende direktør i Telenor Danmark.

”Vi mærker en rigtig stor efterspørgsel på vores IoT-løsninger og rådgivning, og vi har allerede indgået aftaler med en håndfuldstore erhvervskunder og har flere aftaler på vej ind. Med lanceringen af vores IoT-portefølje bygger vi videre på vores store machine-to-machine-forretning, idet vi allerede har over 350.000 simkort siddende rundt omkring i enheder eller maskiner,” siger Jesper Hansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere