Topnyhed:Kæmpe fyringsrunde i Region Hovedstadens it-organisation

Artikel top billede

(Foto: Photo by Bench Accounting on Unsplash)

Er du på udkig efter dit næste it-job? Her er ti nye jobopslag - flere med fokus på Java

Er du på jagt efter et nyt job som udvikler eller konsulent? Så er der nye muligheder her.

I denne uge har vi fokus på Java. Du kan nedenfor se et bredt udvalg.

Hver uge vil du her på Computerworld finde friske stillinger med forskellige temaer, for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger Erfarne udviklere med am­bi­tio­ner og lyst til faglige ud­for­drin­ger, Frederiksberg

Er du en faglig skarp udvikler, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og udvikle it-løsninger, der er væsentlig for finansieringen af Danmark? Så har vi brug for dig!

Vi udvikler en fremtidsparat og digital skatteforvaltning

Vi søger softwareudviklere, der har mod på at være med i et nyt stort udviklingsprogram, hvor du får en afgørende rolle i udvikling af nye it-systemer til den danske skatteforvaltning. Vi arbejder i et agilt setup og under SAFe rammeværket, hvor du bliver en del af et fullstack team, der selvstændigt specificerer og udvikler features til den samlede løsning.

Her er både interne medarbejdere og eksterne konsulenter, som arbejder sammen i teams. Stemningen er god mellem os, omgangstonen er uformel og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode.

Læs hele annoncen her.

FlexDanmark søger Erfaren softwa­re­ud­vik­ler til udvikling af fle­xtra­fik­ken, Aalborg

Vil du være med til at skrive en succeshistorie om kollektiv trafik, der har vakt international opmærksomhed? Brænder du for at udvikle IT-løsninger, der understøtter brugernes behov? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af et team på 5 engagerede softwareudviklere. Din hverdag vil være præget af variation og udfordringer i form af kravudvikling, kodning, implementering og dokumentering i en tæt dialog med produktteams, andre udviklere, og systemdrift.

Du har erfaring med følgende værktøjer/teknologier: Java, Linux, IntelliJ, Jenkins, Docker, PostgreSQL, Spring-universet, Angular, Git/GitLab. Udover disse vil du skulle arbejde med en række andre, hvoraf FlexDanmark betragter nogle som legacy-teknologier.

Læs hele annoncen her.

STELLA CARE ApS søger Softwa­re­ud­vik­ler til for­måls­dre­vet virk­som­hed, Frederiksberg

Stella Care er en teknologivirksomhed, der kæmper for at hjælpe mennesker med demens. Vores mål er, at ingen demensramte forsvinder sporløst.

Du er en dygtig udvikler. Du har evnen til at tænke kreativt og finde løsninger på det, som så ud til at være umuligt. Du kan simplificere og nedbryde svære og komplekse opgaver – også når der er travlt, og deadlines skal nås. Du får et tæt samarbejde og sparring med vores CTO Søren Christiansen, og sammen med teamet udvikler du innovative og stærke løsninger.

Vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi er i vækst og vi brænder for det, vi laver. Hverdagen er travl, med godt arbejdsklima og gode kollegaer. Vi ønsker en ny medarbejder, som kan træde ind i teamet og gøre sin del for at bidrage til vores succes.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger Senior IT Con­sul­tant, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden. Så er du måske vores nye kollega til rollen som Senior IT Consultant i Netcompany.

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen.

Læs hele annoncen her.

Rambøll Management Consulting søger Softwa­re­ud­vik­ler hos Rambøll Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce, Århus

Vil du være med til at hjælpe lærere, pædagoger, ledere og andre beslutningstagere med at skabe de bedste muligheder for trivsel, engagement og læring? Kunne du tænke dig at lave moderne webbaserede løsninger, der samler og visualiserer data? Vil du være en del af en afdeling med unge skarpe kolleger, der arbejder agilt i små teams efter DevOps-principperne?

Du vil sammen med dit Scrum-team udvikle og drifte et af vores produkter eller nogle af de mange skræddersyede løsninger, vi laver til enkeltkunder. Du vil indgå i samtaler med product owner og UX-designer om, hvad vi skal lave, og hvordan det skal virke for brugerne.

Vores løsninger er webbaserede og udviklet i Java. Du vil komme til at arbejde både med frontend- og backendudvikling.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger skarp Java eller .Net-udvikler med kon­su­len­ter­fa­ring, København

Twins Recruitment søger udvikler/konsulent for kunde i København. Virksomheden har kunder indenfor mange forskellige brancher og industrier, og der er umiddelbart ingen ”standardprojekter”. Derfor kan du se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier.

Du er en skarp udvikler med erfaring inden for webapplikationer, .NET/C#, Java, Spring, HTML5, CSS Javascript, XML, JSON, REST, SOAP, React, Redux, Node.js, Azure, AWS, DevOps og en masse andet.

Det gør ikke den helt store forskel i hvilket sprog, du har den største erfaring – så længe du har et højt fagligt niveau.

Som udvikler/konsulent hos vores kunde vil du bidrage til at levere digital transformation, der gør en stor forskel for deres kunders hverdag.

Læs hele annoncen her.

Earmaster søger Musikalsk Lead-udvikler til ver­den­skendt mu­sik­te­o­ri-App, Aarhus

Har du talent for at stå i spidsen for softwareudvikling og sætte de tekniske og arkitekturmæssige rammer, som du også selv er med til at implementere? Er du samtidig musikalsk og spiller et instrument, så tilbyder vi en unik mulighed for at kombinere din faglighed med din interesse.

EarMaster ApS er et specialiseret softwarefirma i Aarhus, som udvikler, markedsfører og sælger programmet EarMaster. Programmet bruges til at lære og træne hørelære, musikteori, nodelæsning, rytmetræning, m.m. og benyttes af musikere, musikstuderende og musiklærere over hele verden.

Efter nogle års omlægning til en multi-platform MVVM struktur og efter at have påbegyndt en transformation til SAAS i 2019, har vi nu et stærkt fundament for vækst, og 2020 tegner til at blive det bedste år nogensinde.

Læs hele annoncen her.

CGI Danmark søger Udvikler/tekniker til fi­nan­si­el­le løsninger, Ballerup

Har du en relevant IT-mæssig baggrund og interesse i løsninger til den finansielle sektor, så kan du være den medarbejder vi søger.

Du vil indgå i et team af meget erfarne kollegaer, som vil hjælpe dig i gang og give dig den nødvendige sparring, således at du hurtigst muligt vil være i stand til selvstændigt at påtage dig support og udviklingsopgaver i tæt dialog med dine kolleger.

Sammen med det øvrige team bliver din primære rolle som konsulent/udvikler at sikre en god support over for primært dine mere funktionelle kolleger, og i tæt samarbejde med dem udvikle nye og gode løsninger til vores kunder. Du skal have interesse for løsninger til den finansielle sektor, og vi regner med at du på lidt længere sigt også vil få tilstrækkelig indsigt i det funktionelle område til også at kunne supportere vores kunder direkte.

Læs hele annoncen her.

Panorama Consult søger Erfaren sy­stem­ud­vik­ler til IT-virk­som­hed, Aarhus

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus en systemudvikler, der har god erfaring med programmering i Java samt at arbejde med større og komplekse IT-systemer.

Hvis du brænder for at programmere samt at kunne fordybe dig i at udvikle specialiserede løsninger, der flytter kundernes forretning væsentligt, så kan denne stilling være noget for dig.

I denne stilling får du god mulighed for at få indflydelse både på dit arbejde og arbejdsprocessen.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et team af erfarne og engagerede kolleger, hvoraf der er 14 systemkonsulenter og 10 systemudviklere.

Læs hele annoncen her.

Systematic søger Erfaren Java-udvikler til Syste­ma­tic Con­sul­ting, København

Motiveres du af at have masser af variation i dit arbejde, både i form af forskellige typer af opgaver, men også i form af forskellige kunder samt brancher? Så grib muligheden for at blive udvikler i Systematics Consulting afdeling.

Som softwareudvikler i Systematic vil du være med til at gøre en forskel i arbejdet med at udvikle velfungerende og unikke it-løsninger til spændende offentlige samt private kunder, som eksempelvis e-nettet, SKAT, energisektoren, healthcare og Politiet. Du bliver ansat i vores Consulting enhed i København, men du vil også indgå i et faglig stærkt fællesskab på tværs af hele Systematic.

Opgaverne bliver ofte løst on-site hos kunderne, hvor du er tæt på kundernes forretning og samarbejder med kundernes medarbejdere. Du vil derfor få viden og erfaring fra flere forskellige brancher, som kan give dig en endnu større og unik værktøjskasse.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.