Artikel top billede

(Foto: PR /Jacobs Schorring)

Regnskab: Teleselskabet 3 i vækst – men taber nu pusten i forhold til Telia

Teleselskabet 3 sakker agterud i forhold til sine nærmeste konkurrent.

Teleselskabet 3 og dets lavpris-datterselskab Oister er tæt på at kunne tælle halvanden million danske kunder.

Det fremgår af selskabets kvartalsregnskab, hvor en kundevækst på 6.000 kunder gør, at telekoncernen i alt kan bryste sig af at have 1.450.000 kunder i folden til trods for sværre corona-omstændigheder, lyder det.

”Som forventet har coronakrisen for alvor slået igennem i regnskabet for andet kvartal. Usikkerheden blandt både private forbrugere og virksomheder har betydet, at mange har sat overvejelser om nyt teleselskab på pause. Derfor er vi også glade for, at vi er lykkedes med et fint resultat trods de usædvanlige vilkår,” fortæller Morten Christiansen, CEO for 3 Skandinavien til Computerworld i en meddelelse.

I samme periode sidste år kunne teleselskabet dog prale med at have hvervet 30.000 ekstra kunder til sit netværk.

I alt er det blevet til en omsætning på 678 millioner kroner og et driftsresultat på 193 millioner kroner.

Gået i stå i forhold til nærmeste konkurrent

Teleselskabet 3 har igennem 2019 været snublende tæt på at overhale Telia i antal kunder, og dermed ikke længere være lilleputten blandt landets fire store teleaktører.

Denne trend synes at være brudt i år, hvor Telia i samme regnskabskvartal kan mønstre en kundevækst på 14.000 og sammenlagt 1.472.000 kunder i kartoteket.

Den store taber på det danske telemarked i øjeblikket er dog TDC, som igennem foråret har oplevet kundeflugt til særligt Telia og 3.

Læs også: Kunderne vælter ind hos Telia og Teleselskabet 3: "Kunderne har mere end nogensinde brug for os og vores produkter"




IT-JOB

Sports Connection ApS

IT Business Developers

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

UI-designer med flair for apps

NEM IT-Solutions A/S

IT-driftskonsulent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere