Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: JACOB SCHJORRING - WWW.JACOBS.PHOTO)

Regnskab: Teleselskabet 3 i vækst – men taber nu pusten i forhold til Telia

Teleselskabet 3 sakker agterud i forhold til sine nærmeste konkurrent.

Teleselskabet 3 og dets lavpris-datterselskab Oister er tæt på at kunne tælle halvanden million danske kunder.

Det fremgår af selskabets kvartalsregnskab, hvor en kundevækst på 6.000 kunder gør, at telekoncernen i alt kan bryste sig af at have 1.450.000 kunder i folden til trods for sværre corona-omstændigheder, lyder det.

”Som forventet har coronakrisen for alvor slået igennem i regnskabet for andet kvartal. Usikkerheden blandt både private forbrugere og virksomheder har betydet, at mange har sat overvejelser om nyt teleselskab på pause. Derfor er vi også glade for, at vi er lykkedes med et fint resultat trods de usædvanlige vilkår,” fortæller Morten Christiansen, CEO for 3 Skandinavien til Computerworld i en meddelelse.

I samme periode sidste år kunne teleselskabet dog prale med at have hvervet 30.000 ekstra kunder til sit netværk.

I alt er det blevet til en omsætning på 678 millioner kroner og et driftsresultat på 193 millioner kroner.

Gået i stå i forhold til nærmeste konkurrent

Teleselskabet 3 har igennem 2019 været snublende tæt på at overhale Telia i antal kunder, og dermed ikke længere være lilleputten blandt landets fire store teleaktører.

Denne trend synes at være brudt i år, hvor Telia i samme regnskabskvartal kan mønstre en kundevækst på 14.000 og sammenlagt 1.472.000 kunder i kartoteket.

Den store taber på det danske telemarked i øjeblikket er dog TDC, som igennem foråret har oplevet kundeflugt til særligt Telia og 3.

Læs også: Kunderne vælter ind hos Telia og Teleselskabet 3: "Kunderne har mere end nogensinde brug for os og vores produkter"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere