Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Netcompany stræber efter at blive førende i Nordeuropa

Netcompany ser enormt potentiale i de lande, som selskabet har kig på udover Danmark. De tæller Sverige, Norge, Finland, Storbritannien og Holland, der nu for alvor er i sigtekornet for det fremadstormende selskab.

Fremadstormende Netcompany har store ambitioner og stræber efter at blive den førende leverandør af it-systemer i de nordeuropæiske lande, hvor selskabets markedsandel i dag er lille.

Det skriver Finans i en analyse af selskabets aktie, hvis kurs i de første to år efter børsnoteringen er blevet næsten tredoblet.

Netcompany har ifølge avisen opgjort det samlede marked i de lande, der er interessante for selskabet, til 190 milliarder kroner. De tæller Sverige, Norge, Finland, Storbritanien og Holland.

Selskabet omsatte i disse lande i 2019 for blot 2,5 milliarder kroner, så potentialet er meget stort, hedder det.

Finansdirektør Thomas Johansen siger til avisen, at disse markeder minder om det dandkse marked, når det gælder anvendelsen af it-systemer og graden af digitalisering.

Læs også:

For 20 år siden blev Netcompany stiftet som modsvar til de etablerede it-leverandører: Her er de tre principper bag Netcompanys milliardsucces

Disse 15 it-leverandører sælger mest til det offentlige: KMD og Atea klart størst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere