Artikel top billede

Netcompany stræber efter at blive førende i Nordeuropa

Netcompany ser enormt potentiale i de lande, som selskabet har kig på udover Danmark. De tæller Sverige, Norge, Finland, Storbritannien og Holland, der nu for alvor er i sigtekornet for det fremadstormende selskab.

Fremadstormende Netcompany har store ambitioner og stræber efter at blive den førende leverandør af it-systemer i de nordeuropæiske lande, hvor selskabets markedsandel i dag er lille.

Det skriver Finans i en analyse af selskabets aktie, hvis kurs i de første to år efter børsnoteringen er blevet næsten tredoblet.

Netcompany har ifølge avisen opgjort det samlede marked i de lande, der er interessante for selskabet, til 190 milliarder kroner. De tæller Sverige, Norge, Finland, Storbritanien og Holland.

Selskabet omsatte i disse lande i 2019 for blot 2,5 milliarder kroner, så potentialet er meget stort, hedder det.

Finansdirektør Thomas Johansen siger til avisen, at disse markeder minder om det dandkse marked, når det gælder anvendelsen af it-systemer og graden af digitalisering.

Læs også:

For 20 år siden blev Netcompany stiftet som modsvar til de etablerede it-leverandører: Her er de tre principper bag Netcompanys milliardsucces

Disse 15 it-leverandører sælger mest til det offentlige: KMD og Atea klart størst




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere