Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Netcompany stræber efter at blive førende i Nordeuropa

Netcompany ser enormt potentiale i de lande, som selskabet har kig på udover Danmark. De tæller Sverige, Norge, Finland, Storbritannien og Holland, der nu for alvor er i sigtekornet for det fremadstormende selskab.

Fremadstormende Netcompany har store ambitioner og stræber efter at blive den førende leverandør af it-systemer i de nordeuropæiske lande, hvor selskabets markedsandel i dag er lille.

Det skriver Finans i en analyse af selskabets aktie, hvis kurs i de første to år efter børsnoteringen er blevet næsten tredoblet.

Netcompany har ifølge avisen opgjort det samlede marked i de lande, der er interessante for selskabet, til 190 milliarder kroner. De tæller Sverige, Norge, Finland, Storbritanien og Holland.

Selskabet omsatte i disse lande i 2019 for blot 2,5 milliarder kroner, så potentialet er meget stort, hedder det.

Finansdirektør Thomas Johansen siger til avisen, at disse markeder minder om det dandkse marked, når det gælder anvendelsen af it-systemer og graden af digitalisering.

Læs også:

For 20 år siden blev Netcompany stiftet som modsvar til de etablerede it-leverandører: Her er de tre principper bag Netcompanys milliardsucces

Disse 15 it-leverandører sælger mest til det offentlige: KMD og Atea klart størst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere