På udkig efter nyt spændende job? Her er 10 ledige DevOps-stillinger i danske organisationer

Søger du nye udfordringer eller spændende forandring, har du har her 10 spændende DevOps-stillinger i danske organisationer, der er ledige lige nu.

Er du på udkig efter dit næste job?

I denne uge har vi fokus på DevOps. Du kan her se et bredt udvalg.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Jyske Bank søger DevOps-specialist til udviklingsstøtte-team i Lyngby
Du skal være med til at fortsætte udviklingen af et stærkt DevOps-mindset. Vi arbejder for, at skaffe de optimale udviklingsrammer for over 20 agile udviklingsteams i Jyske Bank.

Din nye dagligdag vil være præget af en god indarbejdet SCRUM praksis og DevOps kultur, hvor den agile ånd er grundlaget for vores faglige samarbejde, som også efterleves i ledelseslaget.

Vi ønsker at fastholde en høj modenhed og udbredt understøttelse af DevOps disciplinerne, som en naturlig del af Jyske Banks kultur.

Vores build- og relase-proces har allerede en høj grad af automatisering, men vores centrale udvikling har i større udstrækning behov for støtte og yderligere automatisering. Det ønsker vi at ændre med din hjælp.

Du skal definere best practices samt varetage og videreudvikle de services, vi tilbyder i relation til: Build, automatisk deployment, release, osv. Men du har også opgaver i relation til support/assistance til klient udviklingsmiljøet.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger DevOps-udvikler til ambitiøst app-kontor, Frederiksberg
Har du lyst til at løfte hele kontorets arbejde gennem CI-/CD-principper og et stærkt DevOps-mindset? Brænder du for at understøtte en rækker produkter gennem hele deres livscyklus?

Vi leder efter en DevOps-udvikler, der i tæt samarbejde med vores to tværfaglige scrum teams og gode kollegaer fra DevOps-kontoret formår at sætte fart på vores rejse mod continuous delivery.

I kontoret Udvikling og Apps leverer vi digitale løsninger til hele Skatteforvaltningen og fungerer som kompetencecenter for udvikling af native mobilapplikationer.

Opgaverne er varierede og spænder fra borgervendte løsninger til interne arbejdsredskaber.

Du vil som DevOps-udvikler spille en central rolle i vores evne til kontinuerligt at levere kvalitetskode i produktion samt sikre, at vi er i stand til at arbejde proaktivt med kvalitet og stabilitet i vores voksende produktportefølje.

Læs hele annoncen her.

Bytelab søger dygtig systemadministrator, Aarhus
Kan du hjælpe med at udvikle og sikre fremdriften af vores systemer?

Og brænder du for at gøre en forskel for både kunder og kollegaer ved at sikre stabil, professionel og løsningsorienteret it-drift?

Så kan det være dig, vi søger til en stilling som vores ildsjæl på it-området til at varetage en række opgaver indenfor systemadministration og DevOps.

For at få succes i stillingen som systemadministrator, skal du have en stærk faglig profil inden for systemadministration og gerne DevOps.

Du vil blandt andet få ansvaret for at sikre en stabil drift - både i forhold til vores kunder, men også internt for medarbejderne hos Bytelab - og det er derfor væsentligt, at du kan bevare overblikket og holde mange bolde i luften på én gang.

Vi udvikler software ud fra SAFe-rammeværket, og det vil også være dit ansvar at sikre en automatiseret deployment af vores software.

Læs hele annoncen her.

ONLINECITY.IO søger DevOps Engineer til fremad­stormen­de it-virk­som­hed, København, Odense eller Aalborg
Til et af vores kontorer søger vi snarest muligt en dygtig, omstillingsparat samt teamorienteret DevOps Engineer, der motiveres af at spille en central driftsrolle i en dynamisk it-virksomhed, hvor der er højt til loftet, hvor man brænder for de tekniske løsninger, løfter i flok, og hvor væksten er eksplosiv med flere Gazellepriser - senest i 2019.

Som DevOps Engineer får du i tæt samarbejde med dine kolleger ansvar for, at vores services kører efter planen og for at videreudvikle vores nuværende setup – altid med fokus på brugervenlighed.

Du kan se frem til at blive involveret i en lang række forskellige teknologier i vores tech stack, som blandt andet består af Python, Go, C++, PHP, NodeJS, Kubernetes og VMs i GCP, der er opsat via Terraform samt Postgres, Redis og RabbitMQ.

Derudover kommer du også i berøring med mange andre teknologier som blandt andet Kannel, SMPP-protokollen, Envoy, gRPC samt Prometheus og Loki.

Læs hele annoncen her.

Danske Spil søger Linux-systemadministrator med interesse for container-miljøer, Brøndby
DevOps-teamet er en del af it-drift og har syv faste specialister tilknyttet, som alle varetager driften af vores Linux- og Microsoft-miljøer.

Vi har et øget fokus på compliance og sikkerhed samt konsolidering af services.

Jobbet kræver, at du som person formår at udfordre de vante rammer med en struktureret tilgang og samtidig er åben overfor nye tiltag.

Som medarbejder i DevOps bliver dit fokus at styrke det nuværende fundament og fortsætte arbejdet med at flytte legacy-applikationer over på vores container-miljøer.

Vi har 24/7-drift, hvilket betyder, at du efter grundig oplæring, skal være standby hver tredje uge i tilfælde af driftsnedbrud.

Da vi gør stor brug af skyen, vil du få rig mulighed for at udvikle dig i denne retning.

Læs hele annoncen her.

Systematic søger Software Developer for DevOps Team, Aarhus
Would you like to have a say in how we work with DevOps culture at Systematic? And do you want to contribute to the operation of critical systems with a focus on stability, robustness, and scalability? If so, we have the perfect job for you.

You will contribute to the expansion of our existing SRE unit and will help to shape our future work to optimise, scale, automate, and monitor solutions using new technologies. You will join a skilled SRE team whose work practices are based on the DevOps philosophy.

Together with the team, you will ensure the reliable operation of applications for projects across the organisation. In other words, you will take a leading role in shaping our delivery and mindset so IT and good business are aligned.

Læs hele annoncen her.

BEC søger DevOps specialists for our development Pipeline team, Roskilde
Do you have experience in working with e.g. Artifactory, Bitbucket or Jenkins, and do you want to play a key role in automating and driving standardization as part of BECs continuous integration and continuous delivery (CI/CD) pipelines?

Are you a team player who is passionate about bringing the DevOps culture into the daily work of developing and maintaining tools? - then this position is for you.

As a DevOps specialist, you will be part of a team, who are responsible for CI/CD pipelines and concepts in BEC.

You will contribute to automatization and create self-service to a full DevOps experience in BEC in areas that could be cloud or on-prem solutions. You will act as a CI/CD knowledge expert helping other teams in BEC with the use of tools and pipelines related to the delivery process.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger DevOps engineers til et af Danmarks største it-pro­gram­mer, Frederiksberg
Vil du være med til at få DevOps til at ske i virkeligheden og til at forme fremtiden for hele Danmarks skatteforvaltning.

Som DevOps’er hos os arbejder du med helt moderne teknologier, og sammen med dygtige kolleger er du med til at sikre de bedste betingelser i opbygningen af fremtidens datadrevne og digitale toldområde.

I begyndelsen indgår du i projektsamarbejde og i takt med projektets faser, skal du implementere infrastruktur og integrationer til brug for udviklere og andre interessenter i Toldstyrelsen.

Du vil arbejde med Infrastructure as Code, som bliver afviklet på en eller flere tredje parts cloud-leverandører. Du får mulighed for at påvirke den fremtidige systemafvikling og udvikling i dit arbejde.

Du kommer til at arbejde sammen med både erfarne og nyuddannede kolleger, som deler interessen for disse spændende teknologier og får en afgørende rolle i moderniseringen af it-systemer til den danske skatteforvaltning.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger DevOps-spe­ci­a­list til ind­fly­del­ses­rigt team, Lyngby
Du skal være med til at fortsætte udviklingen af et stærkt DevOps 'mindset'.

Vi arbejder for, at skaffe de optimale udviklingsrammer for over 20 agile udviklingsteams i Jyske Bank. Du trives med at udfordre status quo og at være frontløber for nye retningslinjer.

Din nye dagligdag vil være præget af en god indarbejdet SCRUM praksis og DevOps kultur, hvor den agile ånd er grundlaget for vores faglige samarbejde, som også efterleves i ledelseslaget.

Du skal definere best practices samt varetage og videreudvikle de services, vi tilbyder i relation til: Test, build, automatisk deployment, release, og monitorering indenfor .NET og frontend udvikling, både on-premise og cloud (Azure). Vi sætter en ære i at udpege og søsætte optimale retninger, og følge op med målbare resultater - også hvis dette kræver egen udvikling.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger In­fra­struk­tur­spe­ci­a­list - vil du arbejde med robotics, cloud og DevOps? Frederiksberg
Vi står over for en spændende tid og en ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, som vi udvikler offentlig it på. Det gør vi blandt andet via vores DevOps-tiltag og vores Intelligent Process Automation (IPA) Center of Excellence (CoE).

DevOps-initiativet og IPA CoE har et stærkt samarbejde, og vi søger nu en infrastrukturspecialist til at indgå i et etableret tværfagligt team, der fælles varetager løsninger fra start til slut.

Formålet er at sikre, at infrastrukturen og procesafviklingen kører optimalt.

Med IPA vil vi skabe hurtige og synlige resultater ved at bistå faglige kapaciteter i Skatteforvaltningen med udførelsen af regelstyrede og gentagne opgaver på en stabil og hurtig måde.

Har du erfaring med drift af infrastruktur og cloud, og er du interesseret i at lære en hel masse om RPA, samt indgå i et tæt samarbejde sammen på tværs af fagområder, så er det måske dig, vi søger.

Du skal være med til at implementere og vedligeholde drifts- og DevOps-principper, der omfavner produkter som BluePrism, Appian og forskellige cloud services.

Læs hele annoncen her.

Mange flere ledige stillinger
Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?