Artikel top billede

Telia Danmark har pludselig fundet 12.000 ekstra tv-kunder i gemmerne

Telia har fundet 12.000 tv-kunder, som selskabet ikke havde registreret ordentligt. Det giver nu et markant løft for størrelsen på selskabets tv-forretning.

Telias tv-forretning er pludselig vokset markant med et pludseligt hop på 57 procent i antallet af tv-kunder til nu 33.000.

Den pludselige vækst har ifølge Finans den pudsige årsag, at Telia har opdaget 12.000 tv-kunder, der på grund af en fejl ikke har været registreret ordentligt.

“Det har vist sig, at der har manglet rapportering på en række tv-abonnementer, så vi har rapporteret for få tv-kunder,” siger pressechef Mads Houe til avisen.

Det er ifølge avisen ikke første gang, at Telia har fundet mange abonnenter ekstra i systemerne.

Det skete nemlig også fornylig, da Telia fandt 15.000 mobil-abonnementer i gemmerne, som ikke havde været registreret ordentligt.

Det betød, at selskabet på et kvartal pludselig vækstede med hele 23.000 nye mobilkunder - hvoraf de 15.000 altså blot havde været registreret forkert.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere