Artikel top billede

(Foto: Kristian Brasen / Kristian Brasen)

Telia Danmark har pludselig fundet 12.000 ekstra tv-kunder i gemmerne

Telia har fundet 12.000 tv-kunder, som selskabet ikke havde registreret ordentligt. Det giver nu et markant løft for størrelsen på selskabets tv-forretning.

Telias tv-forretning er pludselig vokset markant med et pludseligt hop på 57 procent i antallet af tv-kunder til nu 33.000.

Den pludselige vækst har ifølge Finans den pudsige årsag, at Telia har opdaget 12.000 tv-kunder, der på grund af en fejl ikke har været registreret ordentligt.

“Det har vist sig, at der har manglet rapportering på en række tv-abonnementer, så vi har rapporteret for få tv-kunder,” siger pressechef Mads Houe til avisen.

Det er ifølge avisen ikke første gang, at Telia har fundet mange abonnenter ekstra i systemerne.

Det skete nemlig også fornylig, da Telia fandt 15.000 mobil-abonnementer i gemmerne, som ikke havde været registreret ordentligt.

Det betød, at selskabet på et kvartal pludselig vækstede med hele 23.000 nye mobilkunder - hvoraf de 15.000 altså blot havde været registreret forkert.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere