Artikel top billede

Digitale abonnementstjenester har succes under coronakrisen

Alt fra Netflix-abonnementer til ebogstjenester og måltidskasser er i fremgang under coronakrisen.

Abonnementsbaserede underholdsningstjenester fik vind i sejlene, da coronakrisen bredte sig over hele verden i foråret.

Ifølge Berlingske viser Netflix seneste kvartalsregnskab, at 15,77 millioner i hele verden har tegnet Netflix-abonnement i perioden, hvilket er det dobbelte af det forventede.

Men ifølge det danske medie har ebogstjenester som Stortytel, der ejer Mofibo, og Bookmate også oplevet fremgang. Det samme er tilfældet for folkebibliotekernes gratis tjeneste Ereolen, der nærmest øjeblikkeligt gik frem med 50 procent da Danmark lukkede ned.

Den abonnementsbaserede måltidskassetjeneste Aarstiderne oplyser ligeledes til Berlingske, at den har oplevet en fremgang på 30 procent

CBS-professor Jan Damsgaard mener, at tendensen viser at krisen har påvirket mange virksomheders måde at gøre forretning på.

“Masser af teknologisk udvikling sker lige så stille, hvor man bare bliver lidt bedre og lidt dygtigere, end man plejer at være, men når der kommer en krise, så sker der det, at man får et skred, hvor retningen bliver forstærket på meget kort tid,” siger han til Berlingske.

Læs også: Dansk net-boghandel mærker stor efterspørgsel under coronakrise
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere