Artikel top billede

Devoteam-direktør frygter dramatiske konsekvenser i kølvandet på regeringens plan om konsulentbesparelser: 80 millioner kroner er i 'farezonen'

Konsulenthuset Devoteam frygter voldsomme konsekvenser som følge af regeringens planer om at spare på konsulentkronerne i den offentlige sektor. Omkring 80 millioner kroner af Devoteams forretning er i farezonen, vurderer direktør Søren Nielsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvilke konsekvenser Devoteam frygter som følge af regeringens planer om konsulentbesparelser
  • Hvor meget Devoteam ind til nu har mærket til nedgangen
  • Hvordan Devoteam forholder sig til planerne om konsulentbesparelser
  • Effekterne af coronakrisen for Devoteam
933
4:45 min
Hos det digitale konsulenthus Devoteam er det ikke kun coronapandemiens hærgen over Danmark og resten af verden, der giver dybe panderynker lige nu.

For med regeringens plan om at drosle ned på konsulentkronerne, frygter administrerende direktør hos Devoteam, Søren Nielsen, at en betragtelig del af Devoteams omsætning kan være i farezonen for at forsvinde.

Det fortæller han til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stor fyringsrunde koster IBM Danmark mere end 100 millioner kroner på bundlinjen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter køb af to danske selskaber på tre måneder: Her er planen for belgisk ERP-kæmpe i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM Danmarks indtjening styrtdykker: Lander nyt million-underskud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.