Artikel top billede

Ny topdirektør for Milestone blev udvalgt i et felt af 18 kandidater: Derfor fik han jobbet som topchef for milliard-forretningen

Milestone Systems kommende CEO, Thomas Jensen, blev udvalgt som den bedst egnede ud af et felt på 18 kandidater. Se hvorfor han ifølge bestyrelsesformand Lau Normann Jørgensen er den rette til at stå i spidsen for selskabet, der i fjor rundede en omsætning på en milliard kroner. "Vi har haft den sjældne luksus, at vi har kunne bruge tid på at udvælge den helt rigtige rolle til det, vi står over for," siger formanden.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Derfor mener bestyrelsesformand at Thomas Jensen er den rigtige direktør til at overtage roret hos Milestones Systems
  • Hvor bestyrelsesformanden mener at ansættelsen af Thomas Jensen har været en sjælden luksus
  • Hvilken direktørprofil Milestones Systems ifølge bestyrelsesformanden har fået med Thomas Jensen
615
3:15 min
Milestone Systems - der sælger overvågningsudstyr - er klar med ny topchef, der får til opgave at føre selskabet videre på vækstsporet.

Bestyrelsen har nemlig udnævnt danskeren og den internationale topprofil Thomas Jensen som ny CEO for Milestone Systems, hvor han 1. oktober overtager rollen som administrerende direktør.

Det kan du læse mere om her: Fremadstormende Milestone klar med ny topchef: HP-profil tiltræder som ny CEO 1. oktober efter måneders søgning

Bestyrelsesformand for Milestone Systems, Lau Normann Jørgensen, fortæller til Computerworld, at 18 profiler var i spil til topposten hos den danske software-virksomhed.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stor fyringsrunde koster IBM Danmark mere end 100 millioner kroner på bundlinjen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter køb af to danske selskaber på tre måneder: Her er planen for belgisk ERP-kæmpe i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM Danmarks indtjening styrtdykker: Lander nyt million-underskud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.