Ny topdirektør for Milestone blev udvalgt i et felt af 18 kandidater: Derfor fik han jobbet som topchef for milliard-forretningen

Milestone Systems kommende CEO, Thomas Jensen, blev udvalgt som den bedst egnede ud af et felt på 18 kandidater. Se hvorfor han ifølge bestyrelsesformand Lau Normann Jørgensen er den rette til at stå i spidsen for selskabet, der i fjor rundede en omsætning på en milliard kroner. "Vi har haft den sjældne luksus, at vi har kunne bruge tid på at udvælge den helt rigtige rolle til det, vi står over for," siger formanden.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Derfor mener bestyrelsesformand at Thomas Jensen er den rigtige direktør til at overtage roret hos Milestones Systems
  • Hvor bestyrelsesformanden mener at ansættelsen af Thomas Jensen har været en sjælden luksus
  • Hvilken direktørprofil Milestones Systems ifølge bestyrelsesformanden har fået med Thomas Jensen
615
3:15 min
Milestone Systems - der sælger overvågningsudstyr - er klar med ny topchef, der får til opgave at føre selskabet videre på vækstsporet.

Bestyrelsen har nemlig udnævnt danskeren og den internationale topprofil Thomas Jensen som ny CEO for Milestone Systems, hvor han 1. oktober overtager rollen som administrerende direktør.

Det kan du læse mere om her: Fremadstormende Milestone klar med ny topchef: HP-profil tiltræder som ny CEO 1. oktober efter måneders søgning

Bestyrelsesformand for Milestone Systems, Lau Normann Jørgensen, fortæller til Computerworld, at 18 profiler var i spil til topposten hos den danske software-virksomhed.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Atea stormer frem: Her er de 20 it-leverandører som branchen mener har de bedste produkter, ydelser og service

0 Premium-indhold

Prisen for skattevæsenets nye inddrivelsessystem stiger igen: Samlede omkostninger runder nu 1,3 milliarder kroner

0 Premium-indhold

KMD, IBM, HPE og Fujitsu: Derfor betaler vi ikke selskabsskat i Danmark - se forklaringerne her

0 Premium-indhold

"Jeg købte min Massey Ferguson for 37.500 kroner, og jeg kan godt afsløre, at mine kolleger gjorde tykt grin med mig, da jeg afslørede prisen"

0 Premium-indhold

Dansk organisation vil stramme skattereglerne for it-leverandører: Skal kunne udelukkes fra offentlige udbud


Premium
Atea stormer frem: Her er de 20 it-leverandører som branchen mener har de bedste produkter, ydelser og service
Computerworld Image 2021: Disse 20 selskaber leverer ifølge det professionelle it-Danmark de bedste produkter, de bedste ydelser og har den bedste service. Se listen her.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.