Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Ny topdirektør for Milestone blev udvalgt i et felt af 18 kandidater: Derfor fik han jobbet som topchef for milliard-forretningen

Milestone Systems kommende CEO, Thomas Jensen, blev udvalgt som den bedst egnede ud af et felt på 18 kandidater. Se hvorfor han ifølge bestyrelsesformand Lau Normann Jørgensen er den rette til at stå i spidsen for selskabet, der i fjor rundede en omsætning på en milliard kroner. "Vi har haft den sjældne luksus, at vi har kunne bruge tid på at udvælge den helt rigtige rolle til det, vi står over for," siger formanden.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Derfor mener bestyrelsesformand at Thomas Jensen er den rigtige direktør til at overtage roret hos Milestones Systems
  • Hvor bestyrelsesformanden mener at ansættelsen af Thomas Jensen har været en sjælden luksus
  • Hvilken direktørprofil Milestones Systems ifølge bestyrelsesformanden har fået med Thomas Jensen
615
3:15 min
Milestone Systems - der sælger overvågningsudstyr - er klar med ny topchef, der får til opgave at føre selskabet videre på vækstsporet.

Bestyrelsen har nemlig udnævnt danskeren og den internationale topprofil Thomas Jensen som ny CEO for Milestone Systems, hvor han 1. oktober overtager rollen som administrerende direktør.

Det kan du læse mere om her: Fremadstormende Milestone klar med ny topchef: HP-profil tiltræder som ny CEO 1. oktober efter måneders søgning

Bestyrelsesformand for Milestone Systems, Lau Normann Jørgensen, fortæller til Computerworld, at 18 profiler var i spil til topposten hos den danske software-virksomhed.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter